Ανδρέας Βούλγαρης: «Χωρίς τον Νίκο Μουτσινά δεν πάω πουθενά, το δηλώνω»

Το τελευταίο διάστημα πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Νίκο Μουτσινά να μην βρίσκεται στην τηλεόραση του χρόνου.  Ταυτόχρονα, κυκλοφορούν και κάποια δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο ΣΚΑΪ «διώχνει» τον παρουσιαστή και ηθοποιό από τον τηλεοπτικό σταθμό

Με αφορμή όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί, ο Νίκος Μουτσινάς χτες (14/3) ξεκαθάρισε τα πράγματα μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι».

Συγκεκριμένα,  ο ίδιος αποφάσισε να πάρει θέση και να αποκαλύψει ότι αποφάσισε να μην βρίσκεται του χρόνου στην τηλεόραση, δείχνοντας έτσι πως θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά

δρώμενα.

«Δεν το θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή αυτό που θα κάνω αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω γιατί έχει γίνει μια παρεξήγηση. Κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός αν δε μου το έχουν πει και κάνω τον βλάκα αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, συνήθως δε μιλάω γι’αυτό αλλά θα μιλήσω αυτή τη στιγμή και θα πω ότι δεν ισχύει καθόλου», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της μεσημεριανής του εκπομπής.

Και συνέχισε: «Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου… Θα τα πω και παρακάτω απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο αυτό που έγινε και επειδή ο κόσμος γενικά είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είναι αλήθεια».

Με αφορμή αυτή την απόφαση του Νίκου Μουτσινά, ο Ανδρέας Βουλγάρης, ο οποίος είναι μέλος των Alctrash και βρίσκεται καθημερινά στο πλατό της ψυχαγωγικής εκπομπής, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τέλη Ιουνίου θα βάλουμε μια πλερέζα και θα κλαίμε την μοίρα μας. Τι να κάνουμε; Θα συνεχίσουμε ως μπάντα να παίζουμε μουσική», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Βούλγαρης.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν θα συμμετείχε το συγκρότημα σε κάποια άλλη εκπομπή, απάντησε: «Δεν νομίζω. Δύσκολα. Όχι. Χωρίς τον Νίκο δεν πάω πουθενά. Το δηλώνω».

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Τσέλιος: «Με τον Βασίλη δεν ήταν απλός έρωτας, ήμουν ο μέντοράς του»

Η Shakira με δάκρυα στα μάτια στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Καλό Μεσημεράκι: Η Βάνια ψάχνει δουλειά μετά την ανακοίνωση του Μουτσινά – Επικό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα