Survivor All Star -Αποκάλυψη: «Ο Σπύρος Μαρτίκας ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά τον Στάθη Σχίζα»

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star», η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά.

Σε κάποιο σημείο, η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης αποκάλυψε πως κατά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, ο Σπύρος Μαρτίκας ζήτησε να αποχωρήσει και εκείνος από το παιχνίδι, κάτι που τελικά φαίνεται πως μετάνιωσε.

«Όταν ο Στάθης είπε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, γιατί το κλίμα δεν του ταίριαζε ηθικά, μαζί με όσα είπε,

σηκώθηκε και κάποιος άλλος και είπε: “Θα πάρω την επιλογή του Στάθη και θέλω κι εγώ να αποχωρήσω”. Αυτός ήταν ο Μαρτίκας»,  είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Έγινε κάτι, επί 2 ολόκληρες ώρες για να επιστρέψει ο Στάθης στο συμβούλιο να τον ρωτήσει ο Γιώργος Λιανός αν είναι σίγουρος, και εκείνος είπε “Ναι”. Ο Μαρτίκας έκατσε εκεί», ανέφερε στη συνέχεια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, δείχνοντας πως ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε πίσω, παραμένοντας τελικά στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Για την εμπειρία της στο παιχνίδι, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε -μεταξύ άλλων ότι «πήγα τρεις εβδομάδες, έκανα διακοπές κι έβγαλα και 15.000 ευρώ. Μια χαρά είναι. Κοίταξε τώρα μαύρισμα, αποτοξίνωση από κινητά τροφές και τα λοιπά. Το παιχνίδι δεν ήταν όπως το είχαμε φανταστεί, ούτε όπως το βλέπατε εσείς. Αν εσείς βλέπατε μία κατάσταση στο 5, αυτή η κατάσταση είναι στο 15. Είναι πολλά πράγματα πίσω από τις κάμερες που δεν τα βλέπετε».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Παπαλάμπρου: «Όταν πέθανε ο σύζυγός μου, εγώ και η κόρη μου…»

Survivor All Star -Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας

Δήμος Αναστασιάδης: «Θα ήταν παρανόρμαλ να πάω καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά»

Keywords
Τυχαία Θέματα