Μαρία Παπαλάμπρου: «Όταν πέθανε ο σύζυγός μου, εγώ και η κόρη μου…»

Η ζωή της Μαρίας Παπαλάμπρου έχει αλλάξει ριζικά από τότε που ο σύζυγός της, Τάσος Αλεξόπουλος «έφυγε» από τη ζωή. Θυμίζουμε ότι ο καλλιτεχνικός παραγωγός άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη 25 Απριλίου 2019.

Το πρωί της Τετάρτης (15/3), η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

«Όταν πέθανε ο σύζυγός μου γυρίσαμε στην Ελλάδα με την κόρη μου, την Φαίδρα. Είχα την ανάγκη να βρεθώ στην οικογένεια πιο

κοντά. Είχα φυσικά και εκεί πολλού φίλους και γνωστούς, αλλά όταν έχεις μία απώλεια, τόσο σημαντική για τη ζωή σου, έχεις την ανάγκη των πολύ κοντινών σου ανθρώπων, αυτών με τους οποίους έχεις μεγαλώσει και με αυτούς που ξέρεις ότι δεν χάνεσαι ποτέ», ανέφερε η Μαρία Παπαλάμπρου.

Και πρόσθεσε: «Γυρίζοντας στην Ελλάδα, ένιωσα αυτή την ασφάλεια, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν υπήρχαν όλες αυτές οι φάσεις της ανασφάλειας. Και στη δουλειά, όταν τη μοιράζεσαι με έναν δικό σου άνθρωπο, είναι διαφορετικό», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Παπαλάμπρου στην πρωινή εκπομπή του Open.

Πρόσφατα, η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και -μέσα σ’ όλα- μίλησε για τη συμβίωση με την 18χρονή κόρη της, καθώς και το ατύχημα που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

«Ζω μαζί με την κόρη μου που μόλις έγινε 18. Είναι πολύ καλή η συμβίωση, η κάθε μια έχει το χώρο της. Δεν μπορείς να ζήσεις με τη σκέψη ότι δεν θα έχεις πια το παιδί σου. Στα 25 μου είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο, ήταν θαύμα που σωθήκαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Αναστασιάδης: «Θα ήταν παρανόρμαλ να πάω καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά»

Ανδρέας Βούλγαρης: «Χωρίς τον Νίκο Μουτσινά δεν πάω πουθενά, το δηλώνω»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για «Survivor All Star»: «Πήγα τρεις εβδομάδες, έκανα διακοπές κι έβγαλα και 15.000 ευρώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα