Νίκος Μουτσινάς: Απαντά on air στο “Mega Καλημέρα” -«Γιατί να μη συγκριθώ με την Ελένη Μενεγάκη;»

«Σκέφτομαι τι θα κάνω του χρόνου. Παιδιά, εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά στην τηλεόραση. Παιδιά, κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη. Να μιλήσουμε και ειλικρινά. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είναι 5η χρονιά φέτος», ήταν τα απρόσμενα λόγια του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι» την Παρασκευή 30/9 που προκάλεσαν διάφορα ερωτηματικά σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον.

Οι

δηλώσεις του παρουσιαστή, μάλιστα, σχολιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας (3/10) στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», μένοντας κυρίως στο κομμάτι “σύγκρισης” με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ αργότερα το μεσημέρι σχολίασε τα όσα είπαν επί του θέματος ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του.

«Που με ξέρουν τόσο καλά αυτοί οι άνθρωποι; Εγώ ταράχτηκα! Αλλά εν πάσει περιπτώση, δεν συγκρίθηκα με την Ελένη. Σε τελική ανάλυση όμως συγγνώμη, γιατί να μην συγκριθώ με την Ελένη; Καλύτερη είναι αλλά δεν έχει σημασία. Δε συγκρίθηκα με την Ελένη Μενεγάκη, συγκρίθηκα με την συνάδελφο Ελένη Μενεγάκη. Έχει διαφορά», τόνισε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Ζουγανέλης: «Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την Ελεωνόρα, έγραψαν ότι δεν…»

Ναταλία Γερμανού: «Εγώ διαβάζω τα νούμερα που στέλνουν σε όλους, δεν ξέρω αυτό που λέει ο Νίκος Μάνεσης»

Ηλίας Βρεττός: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου video clip στην Αμερική

Keywords
Τυχαία Θέματα