Βίκυ Καγιά: Η απάντηση στην Άννα Αμανατίδου και η αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για το GNTM, την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή ενώ απάντησε και στην Άννα Αμανατίδου.

«Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ με την Άννα Αμανατίδου. Δεν μου ζήτησε βοήθεια, με χαρά – αν μου τη ζητούσε – να της την έδινα. Όσα κορίτσια έχουν επικοινωνήσει μαζί μου, ό,τι χρειάστηκαν τις βοήθησα», εξήγησε η παρουσιάστρια του reality μόδας.

Σχετικά με τη Σοφία Χατζηπαντελή και την αποχώρησή της από το GNTM, η Βίκυ Καγιά

δήλωσε: «Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν προγραμματισμένο να έρθει για τις auditions, δεν ήταν προγραμματισμένο να καθίσει παραπάνω. Στο bootcamp θα έρθει μία νέα κοπέλα από την Αυστραλία, η Ελληνοαυσταλή Μαίρη Βιτίναρος, η οποία είναι η model coach των κοριτσιών και έπειτα θα δείτε πολλούς guests. Δεν αποκλείεται η Σοφία Χατζηπαντελή να επιστρέψει κιόλας».

Όσον αφορά στον Δημήτρη Σκουλό μετά τις δηλώσεις που υποστήριξε ότι ποτέ δεν ήταν φίλοι αλλά υπάρχει ένας επαγγελματικός σεβασμός ανάμεσά τους, η Βίκυ Καγιά είπε: «Με τον Δημήτρη Σκουλό έχουμε μια πολύ ωραία σχέση όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύουμε μαζί, καθίσαμε δύο χρόνια και πλάι πλάι, με όλα τα έντονα που μπορεί να έχει μια συνεργασία και τα καλά. Δεν έχω κάτι να χωρίσω με τον άνθρωπο. Εγώ τον εκτιμώ πάρα πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαύρο Ρόδο – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Για μένα είναι μία πρόκληση να υποδυθώ ένα ανθρωπάκι»

 Άννα Μπεζάν: Το συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά μετά τη γέννηση της κόρης της

 Σταμάτης Κόκοτας: Άλλαξε η ημέρα της κηδείας του

Keywords
Τυχαία Θέματα