Γιάννης Ζουγανέλης: «Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την Ελεωνόρα, έγραψαν ότι δεν…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα μίλησε σήμερα το πρωί (3/10) ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων-  στην τραπ μουσική, αλλά και στα δημοσιεύματα που αποφορούν την προσωπική ζωή της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

«Τώρα πάμε προς την παρακμή που αφορά τις σχέσεις των ανθρώπων. Το παρόν είμαστε εμείς οι πιο μεγάλοι άνθρωποι και το μέλλον είναι τα παιδιά που τα έχουμε αφήσει στο έλεός τους. Στην τραπ μουσική επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει όπως όπλα, μαγκιές, σεξισμό, φαλλοκρατία και ναρκωτικά. Όλο και

κάτι σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτικά αλλά θέλω να είναι κοντά στα μέτρα της αισθητικής και ιδεολογικής μου ισορροπίας», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, δεν έκρυψε το γεγονός πως «εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας. Έγραψαν ότι δεν πήγε στα γενέθλια του συζύγου της, Σπύρου. Και εκείνη ήταν εκεί και εγώ».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο, καθώς έχουν αρκετό καιρό να κάνουν κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες περί χωρισμού.

Διαβάστε ακόμα:

Ηλίας Βρεττός: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου video clip στην Αμερική

Βίκυ Καγιά: Η απάντηση στην Άννα Αμανατίδου και η αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Μαύρο Ρόδο – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Για μένα είναι μία πρόκληση να υποδυθώ ένα ανθρωπάκι»

Keywords
Τυχαία Θέματα