Ναταλία Γερμανού: «Εγώ διαβάζω τα νούμερα που στέλνουν σε όλους, δεν ξέρω αυτό που λέει ο Νίκος Μάνεσης»

Η Ναταλία Γερμανού έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό μας» και μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση σχετικά με την τηλεθέαση ενώ παραδέχτηκε πως δεν θα είναι ο τέταρτος κριτής του J2US.

«Κοιτάζω τα νούμερα, όπως πιστεύω ότι τα κοιτάζουν όλοι όσοι δουλεύουμε στην τηλεόραση, όχι με άγχος, αλλά με ενδιαφέρον, φιλότιμο γιατί είναι μέρος της δουλειάς μας», ανέφερε με ειλικρίνεια αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Σχολιάζοντας

τις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση, η παρουσιάστρια είπε: «Δεν είδα αυτό που είπε ο Νίκος Μάνεσης. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω κάνει ποτέ ρεπορτάζ σε ό,τι αφορά στην AGB, τη Nielsen για να δω πώς βγαίνουν τα νούμερα. Εγώ διαβάζω αυτά που στέλνουν σε όλους μας. Οπότε, αυτά κοιτάζω. Τώρα, αν δεν αποτυπώνουν τα νούμερα και το ξέρει αυτό ο κύριος Μάνεσης, εγώ δεν το ξέρω».

Σχετικά με το J2US και την καρέκλα του τέταρτου κριτή δήλωσε: «Δεν θα είμαι εγώ ο τέταρτος κριτής. Μακάρι να είχα τον χρόνο γιατί είναι ένα μεγάλο πάρτι. Σαν special guest, όπως έκανα και πέρυσι τα Χριστούγεννα, πολύ πιθανό να το κάνω και με πολλή χαρά. Αλλά έχω την εντύπωση ότι θα είναι κάποιος μόνιμα».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαύρο Ρόδο – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Για μένα είναι μία πρόκληση να υποδυθώ ένα ανθρωπάκι»

 Άννα Μπεζάν: Το συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά μετά τη γέννηση της κόρης της

 Σταμάτης Κόκοτας: Άλλαξε η ημέρα της κηδείας του

Keywords
Τυχαία Θέματα