Άννα Μπεζάν: Το συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς έγιναν γονείς για πρώτη φορά πριν από μία εβδομάδα και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Η ηθοποιός και μοντέλο έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει το όνομα της γιαγιάς του, Χριστίνας Παππά.

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς έχουν πλέον επιστρέψει στο σπίτι τους μαζί με το μωρό τους και προσπαθούν να προσαρμοστούν στους νέους ρυθμούς της ζωής τους. Αναμφίβολα, απόλυτη προτεραιότητα αυτής είναι η κόρη τους.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 3/10, η Άννα Μπεζάν δημοσίευσε στο προφίλ της

στο Instagram ένα συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά μετά τη γέννηση της κόρης της και μερικές φωτογραφίες με τον Δημήτρη Παππά από το μαιευτήριο.

Η ηθοποιός είναι πολύ συγκινημένη για το πλάσμα που έφερε στον κόσμο και η ευτυχία της είναι απερίγραπτη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αννα Ραφαελα Μπεζαν (@mpezan)

Η ανάρτηση της Άννας Μπεζάν

«Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα! Αυτοί οι δυο άνθρωποι ο άντρας μου πια και το παιδάκι μας είναι τα δώρα που δεν τόλμησα να ζητήσω από τη ζωή και μου δόθηκαν απλόχερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει μόνο από αγάπη και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στη πραγματικότητα στην οποία έχω πλέον τη «δικη μου» οικογένεια, πέρα από την οικογένεια που γεννιόμαστε αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ένα μαγικό τρόπο κάλεσα και βρήκα σε αυτή τη ζωή και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο!

Μικρό μας πλασματάκι έγινες ένας νέος δρόμος να βαδίσω, με έκανες μέσα σε μια στιγμούλα να ξεχάσω τα πάντα, να ονειρεύομαι για πάντα και να επιθυμώ να σου χαρίσω κάθε χαμόγελο του κόσμου. Καλώς όρισες χριστινακι μας στην πιο τρελή τρελή οικογένεια».

Διαβάστε ακόμα:

 Σταμάτης Κόκοτας: Άλλαξε η ημέρα της κηδείας του

 Ο Ρίκι Μάρτιν και ο σύζυγός του ποζάρουν στο κρεβάτι τους – Η αντίδραση του κοινού

 Τάσος Τεργιάκης για Νίκο Μάνεση: «Συμφωνώ 100% με την Ελεονώρα Μελέτη…»

Keywords
Τυχαία Θέματα