Μελέτης Ηλίας: Η σπάνια φωτογραφία με τον τριών ετών γιο του!

Ο Ηλίας Μελέτης αν και πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, αποφεύγει να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική του ζωή.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, “Το Σόι σου”, είναι παντρεμένος με τη Θέμιδα Βουτσινά κι έχουν αποκτήσει μια κόρη που είναι πλέον 9 ετών, αλλά και έναν μικρότερο γιο -3 ετών-, με τον οποίο πόζαρε για χάρη των social media. Ο Ηλίας Μελέτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια κοινή φωτογραφία με τον γιο του και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes “έπεσαν” βροχή!

Να σας θυμίσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες, ο ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Θέμη Γεωργαντά και στην εκπομπή “After Dark” και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως στο παρελθόν είχε χωρίσει από τη γυναίκα του για κάποιο διάστημα.

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε: “Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια, με ένα διάλειμμα ενδιάμεσα. Χωρίσαμε για ένα διάστημα. Στα μέσα της σχέσης. 12 χρόνια με ένα διάστημα στη μέση. Τι έκανα; Που το ξέρεις ότι το έκανα εγώ; Εγώ το έκανα. Έκανα βλακεία η αλήθεια είναι. Ήμουν φαντάρος και μετά το στρατιωτικό μου έγινε μια πρόταση για θέατρο στη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Μου λέει με το δίκιο της: «Σε περίμενα πέντε μήνες να γυρίσεις από τον Έβρο και άλλους δύο από την Τρίπολη. Τώρα θα πας και άλλον ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη;». Ούτως ή άλλως υπήρχαν κάποια θέματα. Εγώ ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη έζησα μόνος μου. Μόλις γύρισα τα ξαναβρήκαμε. Και λίγους μήνες μετά έμεινε έγκυος στην Κοραλένια μας”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, ΕΔΩ.

Δείτε τη φωτογραφία:


View this post on Instagram

A post shared by Meletis ilias (@meletis_ilias) on Mar 26, 2019 at 6:38am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Αποκαλυπτική η Μαρία Μπεκατώρου: “Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε”!

Keywords
Τυχαία Θέματα