Εκτός MasterChef ο Πάνος Ιωαννίδης-Τι συνέβη;

Συνεχίζεται η εβδομάδα του Silver Award και οι κριτές του MasterChef υποδέχτηκαν ξανά τους εννέα εναπομείναντες διαγωνιζόμενους, Ζαχίρ Γιαβαρί, Ασημίνα Ουστάλλι, Μανώλη Σαρρή, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Χρήστο Μπάρκα, Παντελή Βούρο, Σταμάτη Κωβαίο, Πάνο Τόγια και Ιωάννα Μπουρλόκα.

Ωστόσο, μαζί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά δεν βρισκόταν ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος απουσιάζει από το αποψινό επεισόδιο. Όπως εξήγησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο λόγος της απουσίας του είναι μια αδιαθεσία: “Καλώς ήρθατε και σήμερα. Ο Πάνος είναι

αδιάθετος οπότε δεν θα είναι μαζί μας σήμερα αλλά θα επανέλθει αύριο δριμύτερος”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Στο αποψινό επεισόδιο οι εννέα παίκτες θα συνεργαστούν ξανά με τους: Τιμολέων Διαμαντή, Χρήστο Γλωσσίδη, Αργύρη Αγλαμίση, Μάγκυ Ταμπακάκη, Δημήτρη Τσίκιλη, Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου, Σάββα Ληχανίδη, Σελίμ Σελτζούκ και Κωνσταντίνο Συμεωνίδη.

Συγκεκριμένα, στη 2η μέρα του Silver Award Week με μάτια κλειστά, τα «ζευγάρια» καλούνται να κάνουν μια τυφλή γευσιγνωσία ποτών, που θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Όσοι έχουν καλή όσφρηση, δυνατή γεύση και καλή μνήμη θα κερδίσουν ένα χρονικό πλεονέκτημα για το δεύτερο μέρος της σημερινής δοκιμασίας.

Η συνέχεια θα ευνοήσει όχι μόνο τους μερακλήδες αλλά και εκείνους, που θα σκεφτούν έξω από το κουτί. Όσοι καταφέρουν να συνδυάσουν πείρα, φαντασία, ταχύτητα και δεν παρασυρθούν από σιγουριά, θα καταφέρουν να κάνουν ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην νίκη για το έπαθλο των 10.000 ευρώ μετρητά

Διαβάστε ακόμη:

Η Δούκισσα Νομικού ξανά έγκυος: 12 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι είναι υπέροχη μαμά!

Keywords
Τυχαία Θέματα