Αυτοί είναι οι λογαριασμοί των make up artists στο Instagram που πρέπει να ακολουθήσετε σήμερα κιόλας (μέρος α’)

Το make up πολύ σας ενδιαφέρει και το ξέρω. Διαβάζετε τις συμβουλές των celebrity make up artists, χαζεύετε tutorials των vloggers, ενημερώνεστε για κάθε νέο προϊόν που λανσάρουν τα beauty brands και προσπαθείτε να υιοθετείτε κάθε τάση.

Οι celebrity make up artists μάλιστα έχουν απίθανους λογαριασμούς στο Instagram με εκατομμύρια followers που τους ακολουθούν πιστά αφού τα looks που βλέπουν στις αγαπημένες τους stars

είναι πραγματικά εντυπωσιακοί.

Εμείς σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τους αγαπημένους μας και να είστε σίγουρες ότι δεν θα ξεκολλάτε:

Hung Vanngo: Ξεκίνησε την καριέρα του ως hairstylist αλλά στο salon που δημιουργούσε είχε τμήμα make up και άρχισε δειλά να ασχολείται. Το αγάπησε τόσο πολύ που αποφάσισε να γίνει make up artist. Και έκανε το σωστό αφού είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος με πελάτισσες όπως η Selena Gomez και η Kate Bosworth. Παράλληλα είναι ο beauty ambassador του Marc Jacobs Beauty. Στο λογαριασμό του στο Instagram τα look που θα δείτε θα σας κόψουν την ανάσα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo) στις 25 Φεβ, 2019 στις 11:49 πμ PST

Violette: Γαλλίδα make up artist και Global Beauty Director της Estee Lauder. Αγαπά τα cool χρώματα, τις περίεργες υφές και τα ρευστά μεταλλικά προϊόντα μακιγιάζ. Το χρώμα βρίσκεται παντού στον λογαριασμό της, από το ζωηρό πορτοκαλί μέχρι το μπλε και το μοβ που είναι εμπνευσμένα από τις πεταλούδες. Πρέπει να τα δείτε και να την ακολουθήσετε.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violette (@violette_fr) στις 2 Νοέ, 2018 στις 5:40 πμ PDT

Patrick Ta: Είναι ο αγαπημένος των super models όπως Gigi Hadid, Shay Mitchell και Olivia Munn. Επίσης είναι ο global make up artist amnbassador της La Mer και της Shiseido. Θυμηθείτε το look της Hadid στο τελευταίο Met Gala και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Ένα γρήγορο scroll στον λογαριασμό του θα σας πείσει.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patrick Ta (@patrickta) στις 22 Φεβ, 2019 στις 9:31 πμ PST

Pat Mc Grath: Ο θρύλος. Πρόκειται για την Βασίλισσα του make up. Βρίσκεται στα παρασκήνια των μεγαλύτερων Οίκων κάθε σεζόν και είναι εκείνη που δημιουργεί τις τάσεις. Έχει τη δική της σειρά μακιγιάζ και στον λογαριασμό της θα δείτε video με λεπτομέρειες εφαρμογής των προϊόντων μακιγιάζ αλλά και μερικά από τα ωραιότερα make up looks ever.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pat McGrath (@patmcgrathreal) στις 3 Μάρ, 2019 στις 1:08 μμ PST

Nikki Wolff: Η αγάπη της στα highlighters είναι γνωστή. Αν σας αρέσουν τις λάμψεις στον λογαριασμό της Wolff θα δείτε τις πιο εντυπωσιακές. Οι κοντινές της λήψεις είναι ανεπανάληπτες και σας βοηθούν να παρατηρήσετε και να ακολουθήσετε το look.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup) στις 7 Φεβ, 2019 στις 11:01 πμ PST

Mario Dedivanovic: Ναι καλά καταλάβατε. Πρόκειται για τον προσωπικό make up artist της Kim Kardashian. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και παραδίδει masteclass ενώ πελατεία του είναι η ελίτ του Hollywood. To contouring και τα συγκλονιστικά smoky eye είναι σήμα κατατεθέν του ενώ έχει δημιουργήσει παλέτα σε συνεργασία με την ΚΚW Beauty ώστε οι θαυμάστριες του να αντιγράφουν τα look της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) στις 8 Φεβ, 2019 στις 2:54 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Πρέπει τελικά το κονσίλερ να έχει την ίδια απόχρωση με το φον ντε τεν;

H Kylie Jenner αποτύπωσε στα νύχια της το… Θεό που πιστεύει

Keywords
Τυχαία Θέματα