Δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις αύριο στη δουλειά; Πάρε λίγη έμπνευση από αυτό το βίντεο!

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται καθημερινά τι να φορέσουν στο γραφείο και συνήθως καταλήγουν να φοράνε τα ίδια και τα ίδια ρούχα ξανά και ξανά! Ειδικοί ερευνητές αποκάλυψαν πρόσφατα πως ο τρόπος που ντυνόμαστε στο γραφείο επηρεάζει πολύ τις επιδόσεις μας. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να δίνεις περισσότερη σημασία στο ντύσιμο που θα επιλέξεις στην καθημερινότητά σου ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά ταυτόχρονα να έχεις και κάποιο

όφελος στη δουλειά σου.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις μια γνωστή You Tuber η οποία μας δίνει συμβουλές για πιθανά outfits που μπορούμε εύκολα να υιοθετήσουμε στο γραφείο με απλά ρούχα που είναι πιθανόν να έχουμε ήδη στην ντουλάπα μας.

1. Κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σου και φτιάξε μια γωνιά στην οποία θα βάζεις όλα τα κομμάτια που είναι κατάλληλα για το γραφείο.

2. Η You Tuber που θα δεις στο βίντεο επιλέγει συνήθως παλ αποχρώσεις οι οποίες συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους.

3. Τα πουκάμισα, τα μίνιμαλ φορέματα, οι καμπαρντίνες, οι μπλούζες με puffy sleeves είναι κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις μερικά χρήματα.

4. Ένα λευκό παντελόνι αποτελεί επίσης μια ωραία ιδέα για να δημιουργείς τέλεια office looks, όπως επίσης και οι πλισέ φούστες που είναι μεγάλη τάση της σεζόν.

5. Τα λεπτά ζιβάγκο και οι λεπτές μακρυμάνικες μίνιμαλ μπλούζες είναι επίσης basic κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ωραία looks.

6. Mην υποτιμάς τη δύναμη ενός κοστουμιού σε παλ απόχρωση! Θα το λατρέψεις και θα το φοράς ξανά και ξανά είτε σαν σύνολο, είτε ξεχωριστά το σακάκι και το παντελόνι.

Διαβάστε ακόμα: Xαμός στα social media με ΑΥΤΟ το ροζ κοστούμι! Θέλουν όλες οι γυναίκες να το αποκτήσουν

AYTH η τσάντα έχει τεράστια λίστα αναμονής και τη θέλουν όλα τα it girls!

H πασίγνωστη fashion blogger Aimee Song μας δείχνει 6 ανοιξιάτικα looks που θα απογειώσουν το στιλ σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα