Το νέο συγκλονιστικό μήνυμα του Justin Bieber: “Αν δεν το κάνω θα καταρρεύσω…”

Μπορεί ο Justin Bieber να βιώνει την απόλυτη επιτυχία στα επαγγελματικά του και να έχει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον πλανήτη, ωστόσο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Όπως έγινε γνωστό μετά τον γάμο του με την Hailey Baldwin, ο τραγουδιστής δίνει τη δική του “μάχη” με τις ψυχικές διαταραχές, που τον ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια. Ο Justin Bieber, έχει απευθυνθεί και σε ειδικούς, ενώ στο

πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγός του, καθώς τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν δίστασε να ζητήσει από τους θαυμαστές του, μέσω των social media να προσευχηθούν για εκείνον: “Απλά ήθελα να σας κρατήσω ενήμερους, ελπίζω αυτό που περνάω να ηχεί σε εσάς παιδιά. Δίνω τη δική μου μάχη. Έχω το αίσθημα της αποσύνδεσης και νιώθω περίεργα…
Δεν ανησυχώ γιατί πάντα αναπηδώ πίσω… απλώς ήθελα να σας ζητήσω να προσευχηθείτε για εμένα. Ο Θεός είναι πιστός και οι προσευχές σας είναι πολύτιμες… Ευχαριστώ! Είναι η πιο ανθρώπινη εποχή που έχω ζήσει ποτέ…”.

Δείτε την ανάρτηση του ΕΔΩ.

Ο Justin Bieber τις προηγούμενες ημέρες αποφάσισε να απαντήσει στους θαυμαστές του που τον ρωτάνε για το πότε θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ και συγκλόνισε με την απάντηση που έδωσε: ” Διαβάζω πολλά μηνύματα στα οποία μου ζητάτε νέο άλμπουμ, αλλά…. Πέρασα όλη τη ζωή μου μέχρι τώρα, περιοδεύοντας και δουλεύοντας σκληρά από τα 15. Χωρίς ανάσα. Προς το τέλος της περσινής περιοδείας το είδατε πως δεν ήμουν πια ευτυχισμένος.
Πληρώνετε χρήματα για τα live μου κι εγώ αδυνατούσα πλέον να κάνω ένα σόου με ενέργεια, χαρά, επικοινωνία, όπως σας αξίζει. Ήμουν ανίκανος συναισθηματικά. Όμως ούτε σε εμένα αξίζει αυτό. Γι’ αυτό λοιπόν θα κάνω ένα διάλειμμα για να γιατρέψω θέματα που έχουν βαθιές ρίζες μέσα μου. Αν δεν το κάνω θα καταρρεύσω σε κομμάτια και δεν θα μπορώ να υποστηρίξω τον γάμο μου ή να γίνω πατέρας που τόσο θέλω. Η μουσική είναι κάτι πολύτιμο για μένα, αλλά η υγεία και η οικογένεια προηγούνται. Θα επανέλθω με ένα γ@μ@το άλμπουμ. Είμαι Βασιλιάς σας”!

Δείτε την ανάρτηση του:


View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Mar 25, 2019 at 12:18pm PDT

Διαβάστε ακόμη:

Η Δούκισσα Νομικού ξανά έγκυος: 12 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι είναι υπέροχη μαμά!

Keywords
Τυχαία Θέματα