Τα 7 σημάδια που δείχνουν πως έχασε το ενδιαφέρον του για εσένα!

Μήπως έχεις ένα προαίσθημα πως τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά στη σχέση σου; Σου έχουμε συγκεντρώσει τα 7 σημάδια που αν τα εντοπίσεις στη σχέση σου τότε θα πρέπει να λάβεις δραστικά μέτρα γιατί μάλλον ο σύντροφός σου έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του.

#1. Δεν θυμάσαι από πότε έχετε να κάτσετε μαζί παρέα, να δείτε μια ταινία αγκαλιά ή να βγείτε ένα ραντεβού.

#2. Οι συζητήσεις σας είναι μονόπλευρες. Ακόμα και αν εσύ του μιλάς και του λες τα πάντα για τη μέρα σου, εκείνος δείχνει να αδιαφορεί και να βαριέται.

#3.

Σχεδόν κάθε συζήτησή σας καταλήγει σε καβγά. Εκείνος σε διακόπτει κάθε φορά που μιλάς, εσύ του μιλάς με ένταση και γενικά υπάρχει πολύ εκνευρισμός στο τοπίο.

#4. Δεν κάνετε σεξ! Το σεξ είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας σε μια υγιή σχέση και έτσι αν δεν κάνετε συχνά σεξ τότε πρέπει να κάνετε τα πάντα για να αλλάξει αυτό.

#5. Κάνετε υπερβολικό σεξ. Το πολύ σεξ δεν είναι πάντα κακός οιωνός, αλλά αν κάνετε μόνο σεξ και τίποτα άλλο τότε ίσως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας.

#6. Έχει για όλα μια δικαιολογία. Όσες φορές κι αν πας να του μιλήσεις για την αλλαγή στη συμπεριφορά σου θα βρει μια δικαιολογία να σου πει.

#7. Δεν κάνει πλέον σχέδια για το μέλλον σας. Εκεί που ονειρευόσασταν μαζί και σχεδιάζατε το μέλλον, αυτός σταμάτησε να το κάνει. Προσπάθησε να αναθερμάνεις τη σχέση σου με ένα βήμα κάθε φορά και μην πέσεις με τα μούτρα στο να διορθώσεις μέσα σε μια μέρα τα πάντα. Αν ακολουθήσεις τα σωστά βήματα σίγουρα θα καταφέρεις να κάνεις τον αγαπημένο σου να νιώσει για εσένα και για τη σχέση σας όπως ένιωθε στο ξεκίνημά της.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα 5 σημάδια που δείχνουν πως ίσως δεν σε…θέλει πια!

«Θέλω να τον αλλάξω και δεν μπορώ»: Το σύγχρονο ‘δράμα’ που βιώνουν πολλές γυναίκες σε μακροχρόνιες σχέσεις

Μετά από μια άσχημη μεγάλη σχέση γνώρισα κάποιον που δεν κάνει καμία κίνηση! Να την κάνω εγώ ή θα φανεί άσχημο που είμαι γυναίκα;

Keywords
Τυχαία Θέματα