Μαίρη Συνατσάκη: Ο Ίαν Στρατής και η κόρη τους την επισκέφτηκαν στη δουλειά

Η Μαίρη Συνατσάκη σήμερα είχε μία προγραμματισμένη φωτογράφιση για την εταιρεία της και ξύπνησε νωρίς το πρωί και έφυγε γρήγορα από το σπίτι προκειμένου να είναι στην ώρα της.

Η επιχειρηματίας και influencer δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς φίλους

της για το πρόγραμμα της ημέρας της. Η ίδια μπορεί να αποχωρίστηκε την κόρη της για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας, όμως η μικρή Ολίβια επρόκειτο να την επισκεφτεί στη δουλειά.

Επειδή η φωτογράφιση ήταν πολύωρη, η Μαίρη Συνατσάκη γνωστοποίησε πως η μικρή Ολίβια και ο μπαμπάς της, Ίαν Στρατής θα την επισκεπτόντουσαν στη δουλειά, όπως και έγινε. Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του συντρόφου της αγκαλιά με την κόρη τους.

«Ήρθανε», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της, μη κρύβοντας τη χαρά της που η οικογένειά της τής έκανε αυτή την όμορφη επίσκεψη.

Η Μαίρη Συνατσάκη για τον Ίαν Στρατή

Τον περασμένο Μάιο, η Μαίρη Συνατσάκη είχε φιλοξενηθεί στο «Πρωινό μας» και είχε μιλήσει για τον Ίαν Στρατή και το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να παντρευτούν.

«Δε ξέρω πώς έγινε αλλά, ενώ η πρώτη-πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα τραβήξει για πολύ καιρό το μεταξύ μας, έγιναν έτσι τα περιστατικά της ζωής που από τις πρώτες δέκα μέρες σχεδόν συγκατοικούσαμε γιατί έτυχε την περίοδο που μπήκαν στο σπίτι μου και με κλέψανε.

Το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν του είπα ότι μπήκα σπίτι και είναι χάλια, ήταν “πάρε δυο πράγματα και έλα από εδώ, μη το συζητάς”. Και κάπως έτσι μείναμε μαζί. Δεν είμαστε παντρεμένοι, δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Δεν είμαστε πολύ αυτών των κοινωνικών συμβάσεων…. Δεν είναι και κακό όμως ο γάμος.

Έχουμε πολύ κοινές απόψεις σε αυτά τα πράγματα. Εγώ νιώθω μέσα μου ότι είμαστε πιο μαζί απ’ ότι θα μπορούσε να αποδείξει οποιοδήποτε χαρτί… Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πάρτι και να έχουμε μαζί και τη μικρή και να γιορτάσουμε… Μου κάνει ρομαντικές εξομολογήσεις ο Ίαν, κάνουμε ο ένας στον άλλον τέτοια πράγματα», είχε δηλώσει η Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Μιμή Ντενίση: «Δεν μπορώ να παραγγείλω έναν σύντροφο, δεν πάσχω από μοναξιά»

 Ναταλία Γερμανού: Η επίσημη ανακοίνωση για το «Καλύτερα δε γίνεται» – Οι συνεργάτες και η ημερομηνία πρεμιέρας

 Λάκης Γαβαλάς για Κασσελάκη: «Πόσοι φοράνε γόβες μέσα τους και το παίζουν με μουστάκι;»

Keywords
Τυχαία Θέματα