Κριός με Ταύρο: Για ποιο λόγο δεν θα έπρεπε να δημιουργούν σχέση αυτά τα δύο ζώδια;

Είναι γεγονός πως κάποια ζώδια έχουν μεγαλύτερη χημεία μεταξύ τους από κάποια άλλα και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία – σας το λέμε εμείς που το ψάχνουμε πολύ.

Επίσης υπάρχουν συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν από το πρώτο λεπτό -κάτι μαγικό συμβαίνει στην ατμόσφαιρα που δεν εξηγείται με λόγια- και άλλα ζώδια

που θέλουν τον χρόνο τους για να έρθουν πιο κοντά.

Τι συμβαίνει όμως με τον συνδυασμό Κριού και Ταύρου; Είναι ένας ταιριαστός συνδυασμός ή αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη να αποτύχει; Διαβάστε παρακάτω και θα έχετε την απάντησή σας!

H Victoria Beckham και ο David Beckham είναι ένας τέτοιος συνδυασμός και σύμφωνα με τα άστρα αυτοί οι δύο δεν θα έπρεπε να είναι μαζί. Η Victoria είναι επιθετικό ζώδιο ενώ ο David πιο χαλαρός και γοητευτικός Ταύρος. Και οι δύο τους έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά αλλά όχι με την καλή έννοια. Για παράδειγμα είναι και οι δύο πολύ ξεροκέφαλοι και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό τους γνώρισμα που δεν τους βοηθάει στην εξέλιξη της σχέσης τους.

Οι Κριοί έχουν πολύ μεγάλη περηφάνια και οι Ταύροι θέλουν να έχουν πάντα δίκιο. Συνήθως δεν είναι μια σχέση με πολύ πάθος και οι λογομαχίες τους μπορεί να κρατήσουν για πάντα. Ωστόσο οι Ταύροι γοητεύονται από την περιπετειώδη πλευρά των Κριών και οι Κριοί λατρεύουν την ηρεμία των Ταύρων.

Διαβάστε ακόμα: Σου αρέσει ένας Κριός; Δες τι πρέπει να κάνεις για να καταλάβεις αν νιώθει το ίδιο!

Keywords
Τυχαία Θέματα