Δύο εσάνς που μυρίζουν Χριστούγεννα

Φέτος τα Χριστούγεννα στις φίλες μας θα κάνουμε δώρο τα Χριστούγεννα όπως τα έχουν φανταστεί οι καλλιτέχνες της μόδας Viktor Horsting και Rolf Snoeren.

Η εορταστική συλλογή των εσάνς που φέρουν την υπογραφή τους είναι στην ουσία ένας φόρος τιμής στη συλλογή Bells, την δική τους δηλαδή επίδειξη μόδας για τον Χειμώνα του 2000, στην οποία χιλιάδες καμπανάκια είχαν κεντηθεί

στο ύφασμα κάθε δημιουργίας υψηλής ραπτικής. Οι V&R δημιούργησαν συλλεκτικές συσκευασίες αρωμάτων αλλά και μια εορταστική ταινία μπαλέτου για τα Χριστούγεννα του 2018 υπό τον ήχο γιορτινών κουδουνισμάτων.

Οι συλλεκτικές εκδόσεις είναι στολισμένες με υπέροχους φιόγκους και ασημένια καμπανάκια.

Το εμβληματικό Flowerbomb που αποτελεί μια λουλουδάτη και ανατολίτικη έκρηξη τραβά όλα τα βλέμματα με έναν Haute Couture φιόγκο από γυαλιστερές ροζ κορδέλες grosgrain, στολισμένο με τρία ασημί-ροζ καμπανάκια.

Το λαχταριστό Bonbon γίνεται ακόμα πιο κομψό με έναν πολύτιμο ασημί και ροζ φιόγκο με τρία ασημί-ροζ καμπανάκια.

Και σας έχω καλύτερο αφού τα χριστουγεννιάτικα σετ δώρου είναι κλεισμένα μέσα σε νεσεσέρ που έχουν σχήμα καμπάνας, περίτεχνα διακοσμημένα με γυαλιστερούς ροζ φιόγκους, καμπανάκια και μεταλλιζέ φύλλα γκι.

Η Χριστουγεννιάτικη ταινία ακολουθεί το μαγικό όραμα του ανατρεπτικού διδύμου. Ονομάζεται The Wonder Bells Ballet και εξυμνεί το γιορτινό συμβολισμό που έχουν τα καμπανάκια και ο ήχος τους. Φυσικά παντού υπάρχει και το σήμα κατατεθέν του Οίκου: ο φιόγκος. Αυτό το έμβλημα, που είναι ενσωματωμένο στο DNA των Haute Couture δημιουργιών των Viktor&Rolf και συμβολίζει τα χριστουγεννιάτικα δώρα, ζωντανεύει χορεύοντας μπαλέτο στη χριστουγεννιάτικη ταινία.

Μαγικά, θεατρικά και εντυπωσιακά, τα χαρμόσυνα κουδουνίσματα δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα. Μια χορογραφία με φιόγκους παρουσιάζει τρία θαύματα, τα κορυφαία αρώματα των Viktor&Rolf.

Πρώτα αποκαλύπτεται το Flowerbomb πίσω από έναν πέπλο συγχρονισμένων πετάλων.

Ακολουθεί το Bonbon που ξετυλίγεται μέσα από στριφογυριστές κορδέλες και, τέλος, παρουσιάζεται το Spicebomb που αποτελεί το κέντρο ενός ξεχωριστού corps de ballet.

Περιμένοντας τον τελευταίο φιόγκο, εμφανίζεται το δίδυμο των σχεδιαστών, για να συγχαρεί τους χορευτές.

Δείτε το video

Διαβάστε ακόμη:

Η Sarah Jessica Parker δεν κάνει βήμα χωρίς την super οικονομική ενυδατική της κρέμα!

H απόχρωση που αγαπά να έχει η Michelle Obama στα νύχια της είναι μια μεγάλη έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα