Μπεζ μέσα στον χειμώνα: 10 τρόποι για να κάνεις ενδιαφέρουσα την πιο «βαρετή» απόχρωση

Η Leonie Hanne, η αγαπημένη μας fashion blogger με τους 5 εκατομμύρια followers, μας δείχνει πόσο ενδιαφέρον μπορεί να γίνει ένα «βαρετό» χρώμα αν το συνδυάσεις με τα σωστά αξεσουάρ και ρούχα.

#1. To μπεζ χρώμα ταιριάζει φανταστικά με το μπορντό και η Leonie καταφέρνει να συνδυάσει τέλεια το μπεζ παλτό της με μπεζ

blazer και μπορντό τσαντάκι μέσης και παντελόνι!

#2. Η γνωστή blogger συνδυάζει το μπεζ πουλοβεράκι της με σατέν μάξι φούστα και αυτός ο mix & match συνδυασμός είναι απλά τέλειος.

#3. Ένα πουά μπεζ-μαύρο φόρεμα αποκτάει πολύ ενδιαφέρον αν το συνδυάσεις σαν γνήσια Γαλλίδα με μπερί, crossbody bag και φυσικό μακιγιάζ.

#4. Ένα μπεζ πουλοβεράκι είναι ιδανική λύση και για το σπίτι. Συνδύασέ το τέλεια με μια σατέν πιτζάμα ή ένα σορτς.

#5. Ένας σίγουρος συνδυασμός είναι το μπεζ πουλόβερ με καρό παντελόνι. Ό,τι πιο ωραίο για τα καθημερινά casual looks σου.

#6. Τα teddy coats είναι μεγάλη τάση του χειμώνα και σχεδόν όλες οι fashionistas το προτιμάνε σε μπεζ χρώμα.

#7. Δεν φαντάζεσαι πόσο χρήσιμα είναι τα μπεζ παλτό για το καθημερινό σου στιλ. Μπορεί να έχει περισσότερο ενδιαφέρον ένα κόκκινο ή μοβ πουλόβερ αλλά το μπεζ θα σε διευκολύνει σε πολλά στιλιστικά διλήμματα.

#8. Το μπεζ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ με χρυσά αξεσουάρ και κοσμήματα.

#9. Η Leonie τολμάει να συνδυάσει δύο καμπαρτίνες μαζί σε μπεζ χρώμα (μια κοντή και μια μακριά) και το αποτέλεσμα έχει μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον.

#10. Μιας και το μπεζ χρώμα θεωρείται από πολλούς «βαρετό» μπορείς να του δώσεις λίγο παραπάνω ενδιαφέρον επιλέγοντας ένα top με μια ιδιαίτερη πινελιά, όπως το άνοιγμα στο πίσω μέρος του πουλόβερ της Leonie.

Διαβάστε ακόμα: To office look της Φαίης που συγκέντρωσε πάνω από 80.000 likes

Keywords
Τυχαία Θέματα