Η Catherine Zeta Jones εδώ και χρόνια επιμένει ελληνικά στην περιποίησης της επιδερμίδας της

Η Catherine Zeta Jones είναι μία από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς τους Hollywood και μια διακριτική προσωπικότητα που δεν δίνει τροφή για σχόλια. Παράλληλα είναι πανέμορφη και δροσερή παρά το γεγονός ότι πλησιάζει πλέον τα 50 χρόνια. Η επιδερμίδα της πάντα είναι λαμπερή και άψογη και αυτό οφείλεται σε ένα σύνολο πραγμάτων όπως η διατροφή,

η άσκηση αλλά και η χρήση των σωστών προϊόντων περιποίησης.

Πριν από μερικά χρόνια είχαμε πάρει μεγάλη χαρά αφού όπως η ίδια με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε δείξει τα αγαπημένα της προϊόντα καθημερινής περιποίησης ένα από τα οποία ήταν ελληνικό και μάλιστα ιδιαίτερα αγαπημένο και σε εμάς. Αναφερόμαστε στο Golden Krocus Ageless Saffron Elixir της Korres. Όπως η ίδια δηλώνει συνεχίζει να είναι ένα από τα αγαπημένα της αφού δρα αποτελεσματικά ενάντια στα σημάδια γήρανσης ενώ παράλληλα της χαρίζει λάμψη μετά από ιδιαίτερα κουραστικές ημέρες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) στις 18 Απρ, 2017 στις 1:44 μμ PDT

Πρόκειται για ένα ελιξίριο με κρόκο Κοζάνης στη σύνθεση του. Το φρέσκο εκχύλισμα από τα πολύτιμα στίγματα του Κρόκου ενσωματώνεται στη φόρμουλα μέσα σε 24 ώρες χαρίζοντας τεράστια αντιοξειδωτική δράση ενώ παράλληλα ενισχύει την άμυνα του δέρματος προσφέροντας υγιή όψη, μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων αλλά και φυσική λάμψη. Μια μόνο σταγόνα από το ελιξήριο Χρυσός Κρόκος είναι αρκετή ώστε να ενισχύσει τη δράση των προϊόντων περιποίησης που ακολουθούν ενώ δρα επανορθωτικά σε όλα τα σημάδια γήρανσης επιτυγχάνοντας σύσφιγξη και lifting, αντιρυτιδική δράση, ενυδάτωση και ομοιόμορφο τόνο.

Το συγκεκριμένο ελιξίριο επιβάλλεται να υπάρχει και στο μπάνιο σας αφού τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Άπλώνετε ελάχιστη ποσότητα σε πρόσωπο και λαιμό και κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Το αφήνετε για μερικά δευτερόλεπτα και συνεχίζετε εφαρμόζοντας την κρέμα ημέρας ή νύχτας. Η επιδερμίδα αποκτά μοναδική λάμψη και η Catherine Zeta Jones το επιβεβαιώνει.

Διαβάστε ακόμη:

H απόχρωση που αγαπά να έχει η Michelle Obama στα νύχια της είναι μια μεγάλη έκπληξη

Το αγαπημένο αξεσουάρ μαλλιών των παιδικών σας χρόνων είναι εδώ για να αναδείξει το χτένισμα σας

Keywords
Τυχαία Θέματα