Κατερίνα Καινούργιου: Η αποστομωτική απάντηση στη Τζόυς Ευείδη μετά το αιχμηρό σχόλιο για τις «δύσκολες μέρες»

Μία τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής της στον Alpha, στάθηκε αφορμή για να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο η Τζόυς Ευείδη μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Alpha είπε σχετικά με τον νόμο που ψηφίστηκε στην Ισπανία για τις δύσκολες ημέρες που έχουν μέσα στον μήνα οι γυναίκες:

«Μπορούμε να γίνουμε Ισπανία; Στην Ισπανία,

θα το πω, ψηφίστηκε όταν οι γυναίκες είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα να παίρνουν αυτή την άδεια. Δε καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για μας. Αλήθεια πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό… Πιεζόμαστε πολύ ψυχολογικά. Δεν έχω νεύρα γιατί έχω χαπακωθεί. Δε γίνεται αυτός ο πόνος. Γελάτε, δε καταλαβαίνετε τι τραβάμε».

Το εν λόγω απόσπασμα παρακολούθησε η γνωστή ηθοποιός, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε, παλιά τηλεόραση. Βαθιά τηλεόραση. Πιο κάτω δεν πάει».

Η Κατερίνα Καινούργιου ενημερώθηκε για το δημόσιο σχόλιο που έκανε η Τζόυς Ευείδη και θέλησε να δώσει τη δική της αποστομωτική απάντηση μέσα από το Instagram, καθώς επρόκειτο για ένα σοβαρό και σημαντικό θέμα.

«Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία! Η εφαρμογή του νόμου ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παντού… και αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες. Ευχαριστώ».

Διαβάστε ακόμα:

 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν έχω μάθει και πολύ στη μοναξιά» – Το νέο κεφάλαιο μετά τον χωρισμό

 Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της! «Λιώνει» από ευτυχία

 Γιώργος Θεοφάνους: Παρενέβη σε εκπομπή για την Ευρυδίκη – «Αυτό δεν το ξέρει κανένας πιστεύω»

Keywords
Τυχαία Θέματα