Ιωάννη Τούνη: Έτσι είναι η κοιλιά της τέσσερις μήνες μετά τη γέννα – Βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποδέχτηκαν τον γιο τους στον κόσμο στις αρχές Ιανουαρίου του 2023 και εκ τότε έχουν δει τη ζωή τους να αλλάζει, μιας και ο γιος τους αποτελεί την προτεραιότητά τους.

Και οι δύο έχουν αφοσιωθεί στην ανατροφή του και απολαμβάνουν κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί με το «νουνίτο» τους, όπως αποκαλεί τον γιο της η υπερήφανη μαμά.

Λίγο καιρό μετά τη γέννησή του και αφού βρήκε λίγο τους ρυθμούς της, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να ξεκινήσει διατροφή και γυμναστική προκειμένου να επανέλθει στα κιλά που ήταν πριν μείνει έγκυος.

Κι ενώ η προσπάθεια είναι

δύσκολη και ο αγώνας  μεγάλος, η ίδια δέχεται καθημερινά εγκωμιαστικά σχόλια για το σώμα της, με πολλούς followers να τη ρωτάνε πώς κατάφερε να επανέλθει.

Το πρωί της Δευτέρας 8/5, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη καλημέρισε τους διαδικτυακούς φίλους της, δείχνοντάς τους πως είναι η κοιλιά της τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της. Η επιχειρηματίας έχει βρει ξανά τη φόρμα της, ωστόσο εξομολογήθηκε πως η κοιλιά της δεν είναι ακόμα όπως ήταν πριν την εγκυμοσύνη.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε πως τα όργανα χρειάζονται χρόνο για να επιστρέψουν στη θέση τους, όπως κι όλο το σώμα χρειάζεται χρόνο μετά από μια γέννα, στέλνοντας, παράλληλα κι ένα όμορφο μήνυμα σε όλες τις μαμάδες.

«Ας μην είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας. Αλλάζει το σώμα μετά την εγκυμοσύνη και αυτό είναι απόλυτα οκ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλιος Χανταμπάκης: «Το 2017 στο “Survivor” τα έκανα σαν τα μούτρα μου, στο “All Star” μπήκα με…»

 Survivor All Star -Spoiler: Η πρόταση του Μπάρτζη που θα εξοργίσει τον Μαρτίκα -Για έπαρση θα κάνουν λόγο Κατσούλης-Ρουμελιώτη

 Αλέξης Κούγιας: «Η κυρία Σίσσυ Χρηστίδου έχει εμμονή μαζί μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα