Γιάννης Λοβέρδος: «Έχασα 100 κιλά, συνυποψήφιος με φώναζε “ο χοντρός”»

Στο πλατό του «Happy Day» βρέθηκε ο Γιάννης Λοβέρδος και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τις εκλογές της 21ης Μαΐου, στις οποίες είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ίδιος αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που είχε δεχτεί για τα κιλά του πριν

μπει στη διαδικασία να τα χάσει, ενώ μίλησε και για αυτή την απόφαση ζωής που πήρε. Ο Γιάννης Λοβέρδος κατάφερε μέσα στα lockdowns να χάσει 100 κιλά.

«Διαρκώς δέχομαι χτυπήματα πίσω από την πλάτη. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, υπήρξε συνυποψήφιός μου που το 2019 με έλεγε “ο χοντρός, ο χοντρός, ο χοντρός” γιατί πράγματι – όπως ξέρετε όλοι – ήμουν πάρα πολύ χοντρός. Τώρα που αδυνάτισα λέει “αυτός έχει πάθει καρκίνο και θα πεθάνει, γιατί να τον ψηφίσετε;”. Αυτές οι κουβέντες και αυτές οι κακίες εμένα με βρίσκουν… Τι να πω…», εξομολογήθηκε αρχικά.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τον δύσκολο αγώνα που έδωσε για απαλλαγεί από τα κιλά, ο ίδιος απάντησε: «Έχω χάσει 100 κιλά. Το θέμα είναι ότι τα έχω κρατήσει εδώ και δύο χρόνια. Δίνω συνεχή μάχη με τον εαυτό μου κάθε μέρα. Ο άνθρωπος ο οποίος είναι παχύσαρκος είναι αδικημένος από τη φύση του. Είναι μιας μορφής ασθένεια η παχυσαρκία.

Γι’ αυτό ακριβώς, καλώ τους ανθρώπους να αντισταθούν, γιατί είναι πάρα πολλοί παχύσαρκοι στη χώρα μας και παγκοσμίως, στον ρατσισμό. Υπάρχει ρατσισμός εναντίον των χοντρών στην Ελλάδα. Ακόμα και τώρα όταν ακούω κάποιον να λέει “α, ο χοντρός”, νομίζω ότι αναφέρονται σε εμένα. Σου μένει μέσα σου. Σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή».

Τέλος, ο Γιάννης Λοβέρδος αποκάλυψε ότι μπήκε μόνος του στη διαδικασία απώλεια βάρους και χρειάστηκε 1,5 χρόνο για να χάσει 100 ολόκληρα κιλά: «Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που έχασα τα κιλά και δεν νομίζω ότι τα έχει καταφέρει κανείς άλλος έτσι. Τα έχασα μόνος μου στην περίοδο των δύο lockdowns. Άλλοι πήραν κιλά, εγώ τα έχασα. Έκανα φοβερή προσπάθεια, μόνος μου, με γυμναστική και αυστηρή διατροφή.

Το πιο δύσκολο πράγματα από όλα, δεν είναι μόνο να τα χάσεις είναι να τα διατηρήσεις. Εγώ τα έχασα μέσα σε 1,5 χρόνο.  Υπήρξαν πάρα πολλές δύσκολες στιγμές. Πρέπει να έχεις κίνητρο. Άνθρωποι με υποτιμούσαν επειδή ήμουν χοντρός. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με υποτιμά για την εμφάνισή μου. Τα παιδιά μου είναι υπερήφανα για εμένα και με βοηθάνε και στις εκλογές».

Διαβάστε ακόμα:

 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν έχω μάθει και πολύ στη μοναξιά» – Το νέο κεφάλαιο μετά τον χωρισμό

 Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της! «Λιώνει» από ευτυχία

 Γιώργος Θεοφάνους: Παρενέβη σε εκπομπή για την Ευρυδίκη – «Αυτό δεν το ξέρει κανένας πιστεύω»

Keywords
Τυχαία Θέματα