Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν έχω μάθει και πολύ στη μοναξιά» – Το νέο κεφάλαιο μετά τον χωρισμό

Όλα δείχνουν πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας χώρισαν οριστικά. Τα κακοπροαίρετα σενάρια επιβεβαιώθηκαν, αφού η επιχειρηματίας μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι, ενώ ο ένας έκανε unfollow τον άλλον και διέγραψαν τις κοινές φωτογραφίες τους.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία ρωτήθηκε για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στη ζωή της αλλά και το viral βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες από μια εκδρομή της στον Παρνασσό,

όπου συνοδευόταν από έναν άνδρα.

«Το νέο μου σπίτι είναι απλό, λιτό, γιατί ζω ακόμα στους τέσσερις τοίχους. Είμαι σε φάση που δεν έχω ούτε μαχαιροπίρουνα. Δε δείχνω πολλά κομμάτια, γιατί υπάρχει και το κακό το μάτι που λέμε. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την αρχή», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το καινούριο σπίτι της.

Όσον αφορά στην μοναξιά μετά από έναν χωρισμό, η ίδια εξομολογήθηκε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μάθει πολύ στη μοναξιά. Πιο πριν υπήρξα παντρεμένη, οπότε πάλι ήμουν με κάποιον που κοιμόμασταν μαζί. Εντάξει, συνηθίζω, μ’ αρέσει, πατάω στα πόδια μου, γνωρίζω και μια άλλη πλευρά του εαυτού μου…».

Σχετικά με την απόφαση να φύγει από το σπίτι όπου ζούσαν με τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται, πόσο μάλλον και μέσα από μία συγκατοίκηση. Κρατάμε τα καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τσακώνεται εύκολα, όπως και τώρα δεν τσακώθηκα».

Ακόμα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ρωτήθηκε και για το περιβόητο βίντεο από τον Παρνασσό, που «άναψε φωτιές» στο Twitter, στο οποίο φαίνεται να μιλάει με έναν άνδρα. Η ίδια ξεκαθάρισε πως επρόκειτο για φίλο της και δήλωσε πως μετάνιωσε που δεν είχε τοποθετηθεί νωρίτερα:

«Στο συγκεκριμένο βίντεο στον Παρνασσό ήμουν με έναν φίλος μου. Δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι με κάποιον και να υπάρχει κάτι ερωτικό, πόσο μάλλον όταν ο σύντροφός μου ήταν στο Survivor κι εγώ η ίδια τον στήριζα τόσο καιρό. Θεώρησα περιττό να βγω να το διαψεύσω αλλά ίσως έπρεπε να το κάνω γιατί πήρε μεγάλη διάσταση».

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλιος Χανταμπάκης: «Το 2017 στο “Survivor” τα έκανα σαν τα μούτρα μου, στο “All Star” μπήκα με…»

 Survivor All Star -Spoiler: Η πρόταση του Μπάρτζη που θα εξοργίσει τον Μαρτίκα -Για έπαρση θα κάνουν λόγο Κατσούλης-Ρουμελιώτη

 Αλέξης Κούγιας: «Η κυρία Σίσσυ Χρηστίδου έχει εμμονή μαζί μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα