Γιώργος Θεοφάνους: Παρενέβη σε εκπομπή για την Ευρυδίκη – «Αυτό δεν το ξέρει κανένας πιστεύω»

Η Ευρυδίκη ήταν η σημερινή καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Η τραγουδίστρια και ο παρουσιαστής είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας παρενέβη τηλεφωνικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η Ευρυδίκη και ο Γιώργος Θεοφάνουν υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο. Και μπορεί σε προσωπικό επίπεδο η σχέση τους να τέλειωσε, ωστόσο διατηρούν άριστες

σχέσεις και, μάλιστα, συνεργάζονται με μεγάλη επιτυχία.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε στον αέρα ότι έκανε ζάπινγκ και έπεσε πάνω στην εκπομπή με αποτέλεσμα να πάρει αμέσως τηλέφωνο. Ο ίδιος μίλησε για την αρχή της καριέρας τους με την Ευρυδίκη, όταν ακόμα ήταν ζευγάρι και είχαν όνειρα που ήθελαν να γίνουν πραγματικότητα.

«Ήταν και δύσκολα τα πράγματα τότε, δεν θέλω να γυρίζω βέβαια στα άσχημα του παρελθόντος. Το μυαλό μας έχει την τάση να τα θυμάται όλα με καλύτερο τρόπο. Εμείς με την Ευρυδίκη περάσαμε πολύ δύσκολα, ήρθαμε στην Αθήνα με κάτι ψιλά στην τσέπη.

Δυο παιδιά που ξεκινάνε από την Κύπρο ή από την επαρχία. Δυστυχώς ή ευτυχώς η δισκογραφία είναι στην Αθήνα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο δι’ αλληλογραφίας. Ήρθαμε εδώ αλλά βρήκαμε μία μεγάλη αγκαλιά», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Στη συνέχεια αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία σχετικά με τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης: «Όταν ξεκινήσαμε, πήγαμε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με ένα τραγούδι μας που λεγόταν ”Ψηλά στα χέρια”. Αυτό δεν το ξέρει και κανένας πιστεύω, δεν κυκλοφόρησε ποτέ, δεν το βάλαμε ποτέ σε δίσκο, δεν υπάρχει καν στο YouTube νομίζω.

Πήγαμε χάλια, βγήκαμε 11οι-12οι. Παρ’ όλα αυτά οι τότε μουσικοί παράγοντες μου έδωσαν το βραβείο για τη σύνθεση και η Ευρυδίκη απέδειξε ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τη φωνή της».

Από την άλλη, η Ευρυδίκη σχολίασε για την κοινή πορεία και όλα όσα έχουν ζήσει μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους: «Ο Γιώργος μου έχει γράψει καταπληκτικά τραγούδια και συνεχίζει να το κάνει. Θυμάμαι είχα πάει εγώ στο Παρίσι, ο Γιώργος στη Βοστώνη και επειδή ήταν μεγάλη η απόσταση και θέλαμε να αρραβωνιαστούμε, πήγα κι εγώ εκεί.

Μέναμε μαζί, κάναμε οικονομία στο φαγητό για να πάρουμε διάφορα μουσικά όργανα και να μπορούμε να ηχογραφούμε τα τραγούδια μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξης Κούγιας: «Η κυρία Σίσσυ Χρηστίδου έχει εμμονή μαζί μου»

 Παναγιώτης Μπουγιούρης: Ξεκαθαρίζει αν θα αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην παράσταση με την Λένα Δροσάκη

 Ιωάννα Μαλέσκου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο -Οι πρώτες δηλώσεις μετά την γέννηση της κόρης της

Keywords
Τυχαία Θέματα