Eurovision 2023: Τι λένε τα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο

Η εβδομάδα της Eurovision μόλις ξεκίνησε, με τους πιστούς fans κι όχι μόνο να μετρούν αντίστροφα για τους ημιτελικούς και φυσικά τον μεγάλο τελικό!

Αύριο, Τρίτη 9 Μαΐου θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός από τον οποίο δέκα χώρες θα πάρουν το «πράσινο φως» για τον τελικό. Το ίδιο θα συμβεί και την Πέμπτη 11 Μαΐου, που θα λάβει χώρα ο δεύτερος ημιτελικός, εκεί που διαγωνίζονται τόσο η Ελλάδα

όσο και η Κύπρος.

Τι λένε τα προγνωστικά μέχρι σήμερα;

Μετά τη δεύτερη πρόβα του Victor Vernicos με το «What they say», η Ελλάδα έπεσε στην κατάταξη και έτσι πλέον βρίσκεται εκτός δεκάδας και συνεπώς εκτός τελικού, όπως αποκάλυψε η «Super Κατερίνα».

Το στιγμιότυπο που η EBU έδωσε στη δημοσιότητα από τη δεύτερη πρόβα του 16χρονου καλλιτέχνη φαίνεται πως απογοήτευσε τους eurofans, οι οποίοι πλέον τον έχουν αποκλείσει από τον τελικό του Σαββάτου. Πιο συγκεκριμένα η Ελλάδα φιγουράρει στη 12η θέση.

Όσον αφορά στην Κύπρο και τον Ανδρέα Λάμπρου έχει κερδίσει πολύ θετικές εντυπώσεις με την εμφάνισή του, με τα στοιχήματα μέχρι σήμερα να τον θέλουν στην τρίτη θέση. Όπως όλα δείχνουν η συμμετοχή της Κύπρου αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί του δεύτερου ημιτελικού.

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της! «Λιώνει» από ευτυχία

 Γιώργος Θεοφάνους: Παρενέβη σε εκπομπή για την Ευρυδίκη – «Αυτό δεν το ξέρει κανένας πιστεύω»

 Στέλιος Χανταμπάκης: «Το 2017 στο “Survivor” τα έκανα σαν τα μούτρα μου, στο “All Star” μπήκα με…»

Keywords
Τυχαία Θέματα