Καίτη Γκραμμά: Το transgender μοντέλο που εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM, προχωράει σε εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου!

Η Καίτη Γκραμμά συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη εβδομάδα στο Πρω1νό και στον Άρη Καβατζίκη. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό transgender μοντέλο, που δήλωσε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model και ενθουσίασε τους κριτές με την εξωτερική της εμφάνιση. Η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης, ψήφισαν ομόφωνα ότι η Καίτη πρέπει να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Ωστόσο, η συμμετοχή της δεν κατέστη δυνατή για διαδικαστικούς λόγους, αφού ακόμη δεν προχώρησε σε επαναπροσδιορισμό φύλου.

«Με το που μπήκα και έκανα την πασαρέλα με τα ρούχα ήταν και οι τέσσερις κριτές αμήχανοι. Δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν. Ο κύριος Σκουλός είχε τη μεγαλύτερη αμηχανία. Σηκώθηκε όρθιος, ήρθε μπροστά στο πρόσωπό μου, με κοίταξε, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, του χαμογελούσα και έκανε την πάρα πολύ αυθόρμητη και αδιάκριτη ερώτηση… “Ε, είσαι αγόρι”. Στη Βίκυ είπα ότι τη θαυμάζω πολύ και μου είπε ότι “έχεις δυνατότητες να φτάσεις όχι μόνο τη δική μου καριέρα, αλλά να με ξεπεράσεις κιόλας”. Ο κύριος Σκουλός μετά την πρώτη έκανε και τη δεύτερη αδιάκριτη ερώτηση, αν έχει γίνει επαναπροσδιορισμός φύλου. Τους είπα ότι δεν έχω επέμβει ούτε στο σώμα μου, ούτε στο πρόσωπό μου και δεν έχω σκοπό να κάνω κάποια άλλη επέμβαση πέρα από αυτή του επαναπροσδιορισμού φύλου. Ο λόγος που δεν μπήκα στο Next Top Model είναι το νομικό κομμάτι, ότι δεν υπάρχει ακόμα η ταυτότητα. Δεν ήταν το χειρουργικό κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Γκραμμά, στο Πρω1νό.

Ωστόσο, φαίνεται πως τώρα το εντυπωσιακό μοντέλο πήρε την μεγάλη απόφαση και θα προχωρήσει σε επαναπροσδιορισμό φύλου. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο, με το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι σήμερα Τρίτη 9 Οκτωβρίου, θα κάνει την εγχείρηση που τόσο πολύ ήθελε για 22 ολόκληρα χρόνια.

Στο εν λόγω βίντεο μας δείχνει το δωμάτιο του νοσοκομείου, ενώ στο story της έγραψε: “Not being you for 22 years. Today i choose me”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα όσα αποκάλυψε στο Πρω1νό!

Keywords
Τυχαία Θέματα