Δεύτερη φορά μαμά!

SHOWBIZΔεύτερη φορά μαμά!Τρίτη, Οκτώβριος 9, 2018 - 18:06

❱❱ Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, που έχει ήδη έναν γιο τριών ετών, πρόκειται να υιοθετήσει αγοράκι που βρήκε σε νοσοκομείο

Μητέρα ξανά η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η γνωστή ηθοποιός, που το 2015 έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, καρπό του γάμου της με τον διακεκριμένο οικονομολόγο Νικηφόρο Χαραγκιώνη, έκανε γνωστό μέσα από συνέντευξή της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ότι η οικογένειά τους πρόκειται να μεγαλώσει κατά ένα μέλος.

«Υιοθετώ ένα παιδάκι τώρα με τον άντρα μου» ανακοίνωσε και εξήγησε

πως ενώ στην αρχή είχε αποφασίσει να μη δώσει δημοσιότητα στο γεγονός, τελικά άλλαξε γνώμη. Ο λόγος είναι ότι διαβάζει συχνά συνεντεύξεις γυναικών που θέλουν να αποκτήσουν παιδί και δεν τα καταφέρνουν, με αποτέλεσμα να ξεπερνούν τα όρια σε ό,τι αφορά των αριθμό των εξωσωματικών, γεγονός που τις «τσακίζει».

Κοινοποιώντας, λοιπόν, την απόφαση της ίδιας και του άντρα της να προχωρήσουν στην υιοθεσία ενός αγοριού -το βρήκαν σε ένα νοσοκομείο και είναι περίπου στην ίδια ηλικία με το φυσικό τους παιδί- θέλησε να στείλει το μήνυμα πως υπάρχει και η λύση της υιοθεσίας.

«Γονιός δεν είναι αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Το παιδάκι που υιοθετούμε έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας με τον εαυτό μας, αλλά και τη σχέση με τα παιδιά μας. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη» τόνισε η Ευδοκία, διευκρινίζοντας πως δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα η ίδια, απλώς προχώρησε στην υιοθεσία γιατί το ήθελε και γιατί μπορούσαν να το κάνουν με τον σύζυγό της. Σημειώνεται ότι ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης έχει άλλους δύο γιους από τον πρώτο γάμο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα