Οι απολαυστικές ατάκες της Ελένης Γερασιμίδου για τον σύζυγο της και για το GNTM!

Η Ελένη Γερασιμίδου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό και είπε απολαυστικές ατάκες τόσο για τον σύζυγο της, Αντώνη Ξένο, όσο και για το Greece’s Next Top Model.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε δημόσια τον έρωτα του για την Ελένη Γερασιμίδου, στο περιοδικό Λοιπόν. “Δεν έδειξα τίποτα, δεν έπρεπε να δείξω, κι έπαιξα «θέατρο». Την αγαπώ πάρα πολύ την Ελένη, μέχρι τσακωμού

για το τίποτα. Δεν μπορώ χωρίς την Ελένη, δεν γίνεται, είναι το άλλο μου ολόκληρο, αλλά ούτε κι εκείνη μπορεί χωρίς εμένα, είμαι πηγή έμπνευσης για εκείνη. Μεγάλη αγάπη και έρωτας. Είναι ο έρωτας που φουντώνει, σβήνει, μεταβάλλεται. Είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Με ακούει σε αυτά που της λέω, μπορεί να αντιδρά, αλλά… επηρεάζει ο ένας τον άλλον.”, εξομολογήθηκε.

Η δημοσιογράφος του Πρω1νού, αναφέρθηκε στον τρόπο που εκφράζει ο Αντώνης Ξένος τον έρωτα του στην ηθοποιό και η ίδια, κάνοντας χιούμορ, απάντησε: “Όταν ό άντρας που δηλώνει ακόμα ερωτευμένος στις κάμερες, να έρθετε μια μέρα στο σπίτι να δείτε πόσο ερωτευμένος είναι. Πάνω από τα suduko και δε μιλάει καθόλου! Που είναι ο έρωτας”; Μάλιστα, στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως δεν είναι ένα τυπικό ζευγάρι: “Όταν πηγαίνουμε σε μια παρέα λέω γιατί να κάτσω μαζί του; Τόσες ώρες τον έχω εκεί αμίλητο να τον έχω και στην ταβέρνα;”!

Η Ελένη Γερασιμίδου πήρε θέση και για το Greece’s Next Top Model, αναφέροντας: “Ναι, τα έχω δει. Αναγκαστικά βλέπω πράγματα στο internet αφού μου τα φέρνουν μπροστά μου. Έχω δει πολύ χειρουργείο, λες και είμαστε στο Grey’s Anatomy. Eίναι θλιβερό με τόσο νέα κορίτσια. Μου αρέσει όμως που αυτό η επιτροπή δεν το δέχεται”.

Τι είπε όμως για την δική της εμφάνιση και γιατί άφησε τα μαλλιά της άσπρα;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Nomads-Μαδαγασκάρη: Βούρκωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη on camera όταν αναφέρθηκε στον σύντροφο της!

Keywords
Τυχαία Θέματα