Γιάννης Σπαλιάρας: Η δημόσια τοποθέτηση για τον γάμο της Μαρίας Μενούνος! – «Σε αντίθεση με τους εγχώριους ”σταρ” που κάνουν γάμους δήθεν…»

Το περασμένο Σάββατο 6 Οκτωβρίου, απασχόλησαν ιδιαίτερα την δημοσιότητα δύο γάμοι πολύ γνωστών Ελλήνων. Ο ένας πραγματοποιήθηκε στην Μύκονο, ενώ ο άλλος στην Αρκαδία.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου και ο σύντροφός της και επιχειρηματίας, Φίλιππος Μιχόπουλος, ήλθαν σε θρησκευτικό γάμο στο ξενοδοχείο του γαμπρού στη Μύκονο.

Το ζευγάρι είχε ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Η ευτυχία του ζεύγους Μιχόπουλου-Οικονομάκου έχει έρθει πριν από εφτά περίπου μήνες, με την γέννηση του μικρού Μάξιμου, στις 13 Μαρτίου.

Ο δεύτερος γάμος που απασχόλησε το ενδιαφέρον, ήταν της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας και ηθοποιού Μαρίας Μενούνος, με τον εκλεκτό της καρδιάς της και επί χρόνια σύντροφο στη ζωή της, Κέβιν Αντεργκάρο. Το ερωτευμένο ζεύγος επέλεξε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον Θεού και ανθρώπων, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο χωριό Άκοβο της Αρκαδίας. Ο Αμερικανός Κέβιν Αντεργκάρο, βαπτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος για την λατρεμένη του Μαρία. Το περασμένο Δεκέμβριο, είχαν πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη, ο οποίος μάλιστα μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση.

Οι νεόνυμφοι ήθελαν έναν απλό και λιτό γάμο, γεμάτο όμως από ελληνικά παραδοσιακά στοιχεία. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως η γνωστή παρουσιάστρια πήγε στην εκκλησία επιβαίνοντας σε άμαξα. Επιπροσθέτως, η νύφη συνοδεύτηκε από ανθρώπους, οι οποίοι είχαν φορέσει τις ελληνικές παραδοσιακές στολές της Πελοποννήσου.

Ως αποτέλεσμα, ο γάμος Μενούνος-Αντεργκάρο, έγινε αντικείμενο σχολιασμού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ανάρτηση του Γιάννη Σπαλιάρα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Μέσω μιας φωτογραφίας με μορφή story, θέλησε και εξέφρασε δημοσίως το θαυμασμό του για την απλότητα της Μαρίας Μενούνος.

Στην εν λόγω φωτογραφία, ο Γιάννης Σπαλιάρας έγραψε: «Τι να πει κανείς για αυτήν την κοπέλα την Μαρια Μενούνος…η Ελληνοαμερικανίδα που ενώ είναι διάσημη στην Αμερική ήρθε κ παντρεύτηκε στην Ελλάδα στο χωρίο της.. πολύ απλά πράγματα χωρίς σεκιουριτάδες κ ψευτογκλαμουριες … σε αντίθεση με τους εγχώριους «σταρ» που κάνουν γαμους δήθεν υπερπαραγωγή … μπράβο σου κορίτσι μου σε συμπαθώ χωρίς να σε γνωρίζω!!!».
Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε ακόμη: Nomads-Μαδαγασκάρη: Βούρκωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη on camera όταν αναφέρθηκε στον σύντροφο της!

Keywords
Τυχαία Θέματα