O Γρηγόρης Πυρπύλης μας μυεί στη φιλοσοφία του J-beauty

Πηγή έμπνευσης της Shiseido είναι φυσικά η ιαπωνική κουλτούρα και τέχνη. Και με σημείο αναφορά αυτά τα δύο δημιούργησε μια συλλογή που ανατρέπει όλα τα δεδομένα του μακιγιάζ, δημιουργώντας τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες πρωτοποριακών προϊόντων που δεν περιορίζονται σε και μία μοναδική χρήση αλλά μας προκαλούν να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μας και να πειραματιστούμε σε ανατρεπτικά και εντυπωσιακά beauty looks.

Σε ένα Master

Class που έγινε στο Παρίσι ο Global Color Artist Patrick Ta (make up artist πολλών celebrities) μίλησε για τα χαρακτηριστικά των νέων κατηγοριών που χωρίζονται σε Gels, Inks, Powders και Dews αλλά και για τη φιλοσοφία του J-beauty (japanese beauty).

Εκεί ήταν και ο Gregoris Pyrpylis, o νέος Shiseido Make–Up Ambassador για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική που μας αποκάλυψε τα beauty looks trends στο Make Up Show που ακολούθησε. Άλλωστε ο “δικός” μας make up artist γνωρίζει με ακρίβεια τις τάσεις αφού τις δημιουργεί στα παρασκήνια των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας στο Παρίσι και τις παρουσιάζει σε εξώφυλλα γνωστών παγκόσμιων τίτλων.

Στo event ένα μουσικό Performance της Banks, της καλλιτέχνιδας που αποτελεί μία από τις μούσες του οίκου και παράλληλα έχει επιμεληθεί τη μουσική της νέας καμπάνιας, “έντυσε” την εκδήλωση.

H Shiseido αν και κρατά τις παραδόσεις και ακολουθεί μια ιδιαίτερα αυστηρή στάση σε ότι αφορά τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, στο μακιγιάζ μας εκπλήσσει αφού δεν διστάζει να δημιουργεί καινοτόμα make up products που ακολουθούν τις τάσεις μεν αλλά έχουν την Ιαπωνική κουλτούρα πάντα παρούσα. Η νέα σειρά είναι εδώ και φυσικά ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τα προϊόντα ένα ένα. Και να πειραματιστούμε όπως μας προτείνουν και οι ειδικοί!

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης και η μούσα του Alexa Chung

H μούσα της Shiseido, Banks

Ένα look που μας παραπέμπει σε παρασκήνια catwalk

O Patrick Ta

Διαβάστε ακόμη:

Happy Halloween με άρωμα κολοκύθας και βανίλιας

Δείτε το glitter smokey eyes της Bella Hadid και βρείτε την ευκαιρία να το υιοθετήσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα