Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 9/10

Ναι, το animal print ξέρουμε πως πολλές διστάζετε να το φορέσετε. Κανένα πρόβλημα, αρχίστε με ένα σε κάθε σύνολό σας, ή ρούχο, ή αξεσουάρ και κρατήστε τα υπόλοιπα κομμάτια σε ήπιους και χαλαρούς τόνους. Λίγο αργότερα και αφού έχετε πάρει τον.. αέρα, συνδυάστε το με ένα διαφορετικό print -ναι, μπορείτε άνετα- αλλά προτιμήστε να κυμαίνεται κι αυτό στους ίδιους χρωματικούς συνδυασμούς.

Ακριβώς δηλαδή όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό, με την ριγέ παντελόνα της και τις animal

print γόβες της. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από ένα μαύρο γιλέκο και μια ψηλόμεση βελούδινη παντελόνα, με μαύρες και μπεζ ρίγες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με τον πιο fashion τρόπο, με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες animal print γόβες Mark Milan που αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Signature Eye Shadow Palette Radiant Eyes της εταιρείας Ofra, τις βλεφαρίδες Whispies από την Ardell, το ρουζ Peaches από την εταιρεία MAC και στα χείλη το κραγιόν Volupte Tint In Balm No 07 της YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της χαλαρά κύματα με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα εύκολο και απλό που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις περιστάσεις.

Δείτε τους προχωρημένους και stylish τρόπους που έχουν φορέσει το ριγέ με το animal print αγαπημένες μας celebrities και fashion bloggers στις φωτογραφίες που ακολουθούν και εμπνευστείτε για τις δικές σας εμφανίσεις το επόμενο διάστημα…

Αλήθεια, ποια από τις παρακάτω σας αρέσει περισσότερο;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8/10

Keywords
Τυχαία Θέματα