Τι φόρεσαν τις τελευταίες 2 ημέρες οι top celebrities και γιατί μας εντυπωσίασαν τα looks τους;

Οι celebrities της ξένης showbiz έκαναν τις προηγούμενες μέρες μερικές πολύ ενδιαφέρουσες εμφανίσεις και μας κατέπληξαν για μια ακόμα φορά με τις στιλιστικές τους επιλογές και το γούστο τους. Ας δούμε τι επέλεξαν να φορέσουν!

@Kendall Jenner
H Kendall Jenner έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση επιλέγοντας να φορέσει θαλασσί παλ φόρεμα Philosophy di Lorenzo Serafini στο Veuve Clicquot Polo Classic

στο Los Angeles. Το γνωστό μοντέλο ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με kitten heels του brand Ellery αξίας 590 δολαρίων.

@Sofia Carson
H Sofia Carson επέλεξε ένα ρομαντικό φόρεμα σε παλ κίτρινο χρώμα και το συνδύασε με χρυσές γόβες. Το φόρεμα της Sofia ήταν Monique Lhuillier και οι υπέροχες γόβες της Nicholas Kirkwood. Η Sofia έκανε τη συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή στο Mickey’s 90th Spectacular.

@Μandy Moore
Η γνωστή ηθοποιός Mandy Moore πήγε στο Veuve Clicquot Polo Classic με κατακόκκινο φόρεμα με εντυπωσιακό ντεκολτέ και διακριτικά χρυσά κοσμήματα. Η Mandy Moore επέλεξε να συνδυάσει το κόκκινο Fendi φόρεμά της με Christian Dior μαύρα μποτάκια με δίχτυ και κορδόνια.

@Lady Gaga
Η Lady Gaga ξέρει πάντα να εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές που είναι συνήθως πιο εκκεντρικές. Αυτή τη φορά η γνωστή τραγουδίστρια πήγε σε event για την προώθηση του A Star is Born φορώντας βελούδινο φόρεμα Marc Jacobs από τη φθινοπωρινή κολεξιόν για το 2018 και see-through γόβες.

@Kate Bosworth
Η πάντα στιλάτη και πάντα περιποιημένη Kate Bosworth δεν μας απογοητεύει ποτέ με τις στιλιστικές της επιλογές. Αυτή τη φορά πήγε σε event με παλ ροζ Mulberry φόρεμα, μεταλλική Gedebe τσάντα και υπέροχες «σταχτοπουτένιες» γόβες με κρύσταλλα σε χρυσό χρώμα.

@Οlga Kurylenko
Η Γαλλίδα ηθοποιός Olga Kurylenko έχει περίσσιο στιλ και πώς να μην έχει εφόσον είναι Γαλλίδα. Η ίδια πήγσε σε event και επέλεξε να φορέσει μοβ δερμάτινο παντελόνι Attico, ροζ top με φτερά και θαλασσί πέδιλα! Πώς σου φαίνεται το look της;

Διαβάστε ακόμα: Αυτή η τσάντα θα γίνει σίγουρα η πιο δημοφιλής της σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα