Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 31/10

Το athleisure style που ξεκίνησε λίγο καιρό πριν, εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλη τάση της μόδας και αυτή τη σεζόν που διανύουμε. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό η Φαίη μας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB. Πρόκειται για ένα κοστούμι με ψηλόμεσο στενό

παντελόνι, σε athleisure style, μαύρο με κόκκινη και λευκή αθλητική ρίγα στο πλάι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκό T-shirt από προσωπική συλλογή, τσόκερ – ασημένια αλυσίδα από το κατάστημα Funky Jewel στη Γλυφάδα, ασημένια δαχτυλίδια Leio Ross και αθλητικά παπούτσια Superga με δίχρωμη παγιέτα, σε μαύρο και ασημί.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies από την Ardell, τις γυαλάδες με το highlighter OFRA x NikkieTutorials, το ρουζ Peaches από την εταιρεία MAC και στα χείλη το Matte Lip Gloss No 18 της Lavish Care.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Δείτε πως έχει φορέσει το athleisure style η αγαπημένη μας Bella Hadid που ξεχωρίζουμε πάντα για τις προσεγμένες εμφανίσεις της, σε διάφορες φάσεις της ζωής της, καθημερινές και επίσημες, από τις προηγούμενες σεζόν μέχρι και τώρα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν εμπνευστείτε για τα δικά σας looks. Αλήθεια, ποιο από τα παρακάτω σας αρέσει και θα το υιοθετήσετε αμέσως και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες και δεν θα το προτιμήσετε;

Ρίξτε μια ματιά και κατόπιν απαντήστε στην ερώτησή μας.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 30/10

Keywords
Τυχαία Θέματα