ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Κατερίνα Νοτοπούλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Κατερίνα ΝοτοπούλουΤετάρτη, Οκτώβριος 31, 2018 - 16:36

❱❱ Ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και καυστικών σχολίων η πρώτη... παρέμβαση της Κατερίνας Νοτοπούλου ως υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης, καθώς αποφάσισε το βάψιμο του κτιρίου αντί 18.600 ευρώ!

Η 30χρονη νεόκοπη πολιτικός φαίνεται ότι επιθυμεί να εργάζεται σε ένα ευχάριστο και φιλικό στο μάτι περιβάλλον, και αποφάσισε να διαθέσει το ποσό για την... ανανέωση της εικόνας του Διοικητηρίου, που στεγάζει

και το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Αν και το κόστος σχολιάστηκε ως υπέρογκο στα social media, ωστόσο είναι κάτω από 20.000 ευρώ, που είναι το όριο για απευθείας ανάθεση έργου. Το έγγραφο της δαπάνης αναρτήθηκε στη Διαύγεια, στις 25 Οκτωβρίου, και προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο.

«Τι έβαψε, το Τείχος του Βερολίνου;», «Κι αν η Νοτοπούλου κάλεσε τον Μιχαήλ Αγγελο να της βάψει τα γραφεία και αυτός ζήτησε 18 χιλιάρικα ακατέβατα;» ήταν μερικά από τα σχόλια που κατέκλυσαν το twitter.

Η κυρία Νοτοπούλου φαίνεται ότι έχει υψηλά στάνταρ γούστου και, ακόμη κι αν δεν βάλει την πολιτική σφραγίδα της στο συγκεκριμένο υπουργείο, θέλει να βάλει τουλάχιστον την... αισθητική!

Το ζήτημα, όμως, είναι ότι η δαπάνη για τον εξωραϊσμό των γραφείων όπου εργάζεται η νεαρή υφυπουργός επιβαρύνει τον δημόσιο κορβανά, αιμοδότης του οποίου είναι ο φορολογούμενος.

Και αυτός περιμένει -τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο- να δει σημαντικότερες αποφάσεις και παρεμβάσεις από την ίδια, και όχι αν βάφτηκαν σε παλ ή σε γήινες αποχρώσεις οι τοίχοι του κτιρίου!

Keywords
Τυχαία Θέματα