Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκοψε τα μαλλιά της! Δείτε το hair look που υιοθέτησε

Πρόκειται για μια περσόνα που γνωρίσαμε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν μέσα από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία εντυπωσίασε τόσο με τις στυλιστικές της ικανότητες, όσο και με την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Αλεξάνδρα βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού το περασμένο καλοκαίρι

ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτο της καρδιάς της και πλαστικό χειρουργό, Αριστομένη Γιαννόπουλο. Ο γάμος τους έγινε στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Τατόι.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Panagiotarou (@alexandra__panagiotarou) στις 21 Οκτ, 2018 στις 1:57 μμ PDT

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν μπήκε στην τηλεοπτική παρέα του Μένιου Φουρθιώτη, ωστόσο μερικές εβδομάδες μετά αποχώρησε.

«Κοίταξε, γενικά ξεκίνησε μια συνεργασία με κάθε καλή πρόθεση. Υπάρχει ακόμα μια χημεία ανάμεσα μας δεν υπάρχει κάποιος τσακωμός καμία παρεξήγηση, απλά κάποια πράγματα τα είχα αλλιώς στο μυαλό μου τα είχαμε συμφωνήσει κάπως αλλιώς και τελικά δεν βγήκαν σύμφωνα με αυτά που είχαμε πει, οπότε φροντίζω αυτό που λέω να το κάνω και περιμένω και το ίδιο από τους άλλους (…) Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις από το ίδιο κανάλι για κάποιο άλλο concept εντελώς διαφορετικό και τώρα είμαι σε σκέψη αν θα το κάνω», δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το τηλεοπτικό της μέλλον.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Panagiotarou (@alexandra__panagiotarou) στις 28 Οκτ, 2018 στις 5:38 πμ PDT

Η εντυπωσιακή ξανθιά πριν από μερικές εβδομάδες έκοψε τα μαλλιά της ένα καρέ look, ωστόσο πρόσφατα επισκέφτηκε ξανά τον κομμωτή της, ώστε να περιορίσει περισσότερο το μήκος των μαλλιών της.

Για το γεγονός μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Έρχεται η 24η Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα και αυτά είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Keywords
Τυχαία Θέματα