Γνωρίζατε ότι το τριαντάφυλλο είναι ότι καλύτερο για την επιδερμίδα;

Η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αρχικά περιλαμβάνει μια ενυδατική κρέμα που χαρίζει στην επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία. Δεν φτάνει όμως αυτό αφού πλέον είμαστε απαιτητικές και θέλουμε το προϊόν που μας προσφέρει την απαραίτητη υγρασία να μας χαρίζει και έξτρα λάμψη. Κι αυτό γιατί χάρη στις κλιματικές συνθήκες, τους ρύπους αλλά και την πολύωρη παραμονή μας σε κλειστούς χώρους με θέρμανση ή air condition η επιδερμίδα αποκτά ανεπιθύμητη θαμπάδα.

Επίσης αν βρισκόμαστε στην περίοδο της ζωής μας που οι

πρώτες λεπτες γραμμές και ρυτίδες κάνουν την εμφάνιση τους θέλουμε να κάνουμε κάτι και με αυτό αφού είναι η καταλληλότερη στιγμή. Τώρα που είναι στην αρχή.

Οπότε αυτό που πραγματικά έχουμε ανάγκη είναι μία φόρμουλα που να καλύπτει όλες τις ανάγκες μας και όχι να γεμίζουμε το boudoir μας με μπουκαλάκια που καθένα από αυτά κάνουν και κάτι διαφορετικό.

Η Korres είναι εδώ για εμάς πάντα. Και γνωρίζει ότι ο χρόνος μας είναι πολύτιμος και οι ανάγκες μας πλέον μεγάλες. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε φόρμουλα έχει διπλή και τριπλή δράση. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο (για κανονικές και για μικτές επιδερμίδες αντίστοιχα) που φροντίζει ώστε να αποκτήσουμε όλα όσα επιθυμούμε: Λάμψη, ομοιομορφία στον τόνο και λείανση των πρώτων ρυτίδων.

Είναι μία μη λιπαρή κρέμα ημέρας με καινοτόμο υφή «water cream» η οποία χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση, επαναφέρει την χαμένη φωτεινή όψη στην επιδερμίδα και λειαίνει τις γραμμές που μας ταλαιπωρούν. Είναι εμπλουτισμένη με το water patch – υψηλής απόδοσης και ένα σύμπλοκο ισχυρών ενυδατικών παραγόντων που απελευθερώνονται σιγά-σιγά και σταδιακά ώστε να κλειδώσουν το νερό στο δέρμα, προσφέροντας και μακροπρόθεσμη βαθιά ενυδατική δράση που καταλήγει σε ένα εξαιρετικά απαλό δέρμα.

Την απλώνουμε καθημερινά μετά τον ορό (αν χρησιμοποιούμε) ή αμέσως μετά το προϊόν καθαρισμού. Αποτελεί μια υπέροχη βάση για το μακιγιάζ που ακολουθεί και χάρη στην απαλή και υπέροχη υφή απλώνεται εύκολα. Δεν ξεχνάμε την περιοχή του λαιμού και αποφεύγουμε την αντίστοιχη των ματιών.

Διαβάστε ακόμη:

Γνωρίζετε τη σωστή σειρά των προϊόντων μακιγιάζ;

Τα ωραιότερα γιορτινά μανικιούρ (γιατί πρέπει να είστε προετοιμασμένες)

Keywords
Τυχαία Θέματα