Γιώργος Χρανιώτης για Γιώργο Αγγελόπουλο: “Είναι άδικο! Το μόνο που χρειάζεται είναι να πει…”

Ο Γιώργος Χρανιώτης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό και στη Μαρία Κοκολάκη με αφορμή τη νέα παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον καλό του φίλο, Γιώργο Αγγελόπουλο, στηρίζοντας την απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική, τονίζοντας: “Είναι άδικο! Στον κινηματογράφο ή στην τηλεόραση χρειάζεται βλέμμα. Χρειάζεται βλέμμα, χρειάζεται δουλειά… Δεν χρειάζεται ακριβώς αυτό που λέμε παιδεία. Ο Γιώργος

έχει αυτό που λέμε κινηματογραφική μούρη και κινηματογραφικό βλέμμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι πει «θα κάτσω λίγο να μελετήσω. Θα κάτσω να μάθω τα λόγια μου, να κάνω πρόβα”!

Δεν έκρυψε μάλιστα την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Ντάνο, ωστόσο, εξήγησε: “Όχι στο θέατρο. Εκεί παίζουν ρόλο τα χιλιόμετρα, παίζει λόγω η παιδεία… Μη βιαζόμαστε να είμαστε τόσο επικριτικοί”.

Όπως είναι γνωστό, οκτώ παίκτες που είδαμε στο Survivor, μπήκαν στο Nomads-Μαδαγασκάρη. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος είναι φίλος του Γιώργου Χρανιώτη. “Δεν το κατακρίνω. Υπάρχουν τα χρήματα στη μέση. Αν ήταν τόσο δελεαστικό το ποσό και δεν είχα δουλειά και χρειαζόμουν τα χρήματα. Δεν ξέρω αν θα το έκανα. Αν θα το έκανα, θα το έκανα με μισή καρδιά.”, σχολίασε για την απόφαση που πήρε το μοντέλο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 48:00:

Διαβάστε ακόμη:

Η Φαίη αποκάλυψε τι συνέβη χθες στο σπίτι της: “Ξεκλειδώνω, ανοίγω την πόρτα και βλέπω…”

Keywords
Τυχαία Θέματα