To make up και hair look των Αγγέλων της Victoria’s Secret που πρέπει να αντιγράψετε asap

To show της Victoria’s Secret είναι από εκείνα που περιμένουμε πως και τι αφού οι πιο εντυπωσιακές γυναίκες-μοντέλα του κόσμου περπατούν σταθερά στην πασαρέλα με τα φτερά στους ώμους τους και γίνονται θέμα συζήτησης από τις πρώτες φωτογραφίες που θα κυκλοφορήσουν στα μέσα.

Από τότε που μπορούμε να θυμηθούμε το make up look ήταν κλασικό με το κόκκινο κραγιόν και το έξτρα λαμπερό bronze δέρμα να επικρατούν ενώ στα μαλλιά, τι άλλο; Μπούκλες, μπούκλες, μπούκλες! Και φέτος δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά

αφού οι make up artists των celebrities που βρέθηκαν στα παρασκήνια για να προετοιμάσουν τα super models είχαν μία και μόνο έμπνευση: Τον απόλυτο Άγγελο της VS που είναι η Gisele Bündchen.

“Η μεγαλύτερη μου πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσω ένα φωτεινό και ανάλαφρο παράλληλα make up ήταν η Gisele που έχει από τη φύση της το συγκεκριμένο look” λέει η ανεπανάληπτη Tilbury (ναι αυτός ο μύθος ήταν στα παρασκήνια, έδινε οδηγίες και όπου χρειαζόταν βοηθούσε!).

Και συνεχίζει: “Ήθελα να ακολουθήσω τη φιλοσοφία της VS που είναι χαρά, διασκέδαση και απόλυτη ομορφιά. Είναι άλλωστε φοβερό και σπάνιο να έχεις μαζεμένες τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου και να αφήνονται στα χέρια σου”.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup) στις 8 Νοέ, 2018 στις 7:27 μμ PST

Η Tilbury αρχικά ενυδάτωσε πολύ καλά την επιδερμίδα των κοριτσιών και στη συνέχεια άπλωσε ένα primer λάμψης πριν εφαρμόσει το έξτρα λαμπερό φον ντε τεν. Το προϊόν-κλειδί ήταν το Tilbury’s Filmstar Bronze & Glow, μια παλέτα για contouring και highlighting ιδανική για τα ζυγωματικά και τις υπόλοιπες γωνίες του προσώπου. Για να τονίσει ακόμα λίγο τα ζυγωματικά και να τους χαρίσει ένα sun-kissed φινίρισμα ανέμειξε τις αποχρώσεις Las Salinas και Ibiza της κρέμας-βάσης (της δική της συλλογής) Beachsticks.

Στα χείλη έκανε περίγραμμα με το Lip Cheat Liner στην απόχρωση Pillow Talk το οποίο όπως η ίδια λέει μπορείτε άνετα να απλώσετε και λίγο έξω από τη φυσική γραμμή ώστε να φαίνονται πιο πλούσια. Στη συνέχεια τα γέμισε με το κραγιόν Victoria’s Secret Velvet Matte Lip Cream στην απαλή ροδακινί απόχρωση Showstopper.

Κεφάλαιο Μαλλιά

Ο hairstylist Anthony Turner βρέθηκε επίσης στα παρασκήνια για να επιμεληθεί τα μαλλιά των Αγγέλων. Έμπνευση του ήταν απλά το look που κάθε γυναίκα θέλει να έχει. Φυσικό μεν αλλά υπέροχο. Για να το πετύχει άπλωσε serum ενυδάτωσης και στη συνέχεια πήρε τις επαγγελματικές του βούρτσες και στέγνωσε τα μαλλιά των κοριτσιών από το μέσο προς τις άκρες αφήνοντας ανέγγιχτες τις ρίζες.

Σε απόλυτα στεγνά μαλλιά χρησιμοποίησε το σίδερο για μπούκλες αφού προηγουμένως άπλωσε μικρή ποσότητα κρέμα που προστατεύει από τη θερμότητα. Τέλος τούφα τούφα τύλιξε τα μαλλιά σε rollers ώστε οι μπούκλες να είναι ανάλαφρες και όχι στημένες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup) στις 9 Νοέ, 2018 στις 1:20 πμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα γιορτινά μανικιούρ (γιατί πρέπει να είστε προετοιμασμένες)

Γνωρίζετε τη σωστή σειρά των προϊόντων μακιγιάζ;

Keywords
Τυχαία Θέματα