Ο Νίκος Μουτσινάς για τη Μαρία Ηλιάκη: “Ανοίξαμε μια απόσταση και μεταξύ μας…”

Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό People και στη Σόνια Καζόνι. Ο παρουσιαστής του Open μεταξύ άλλων, μίλησε για την φιλία του με τη Μαρία Ηλιάκη και την απόσταση που άνοιξαν μεταξύ τους.

«Με τη Μαρία ανοίξαμε μία απόσταση και μεταξύ μας γιατί νιώσαμε πως μας πήραν το παιχνίδι μας μέσα από τα χέρια. Πήραμε το χρόνο μας. Δε νομίζω ότι θα αλλάξουν τα συναισθήματά μου για εκείνη. Η σχέση μου μαζί της έχει μία πολύ γερή βάση. Είναι το φανταρικό μου…»,

ανέφερε.

Να σας θυμίσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα η Μαρία Ηλιάκη σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, εξομολογήθηκε για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά: «Με τον Νίκο δεν έχουμε επιλέξει να είμαστε φίλοι στις ζωές μας. Έχουμε ο καθένας τις παρέες του, τους φίλους του, τους δικούς του ανθρώπους. Παρ΄όλα αυτά είναι τόσα πολλά αυτά που μας δένουν, δηλαδή έχουμε περάσει αρρώστιες, θανάτους, χωρισμούς, επιτυχίες, ευτυχίες, έρωτες, τα έχουμε ζήσει όλα μαζί. Οπότε, δεν γίνεται να μην υπάρχω στη ζωή του με έναν τρόπο και αυτός στη δική μου…».

Το σχετικό απόσπασμα σχολιάστηκε και στο Πρω1νό, με τη Φαίη και την ομάδα της να τοποθετούνται για τις σχέσεις των δύο παρουσιαστών.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 13:00:

Διαβάστε ακόμη:

Τα σχόλια της Μαρίας Κορινθίου για τις διαγωνιζόμενες του GNTM: “Όσο όμορφη και να είναι αυτή η κοπέλα…”

Keywords
Τυχαία Θέματα