Βάνα Μπάρμπα: “Η Φαίδρα με τον μπαμπάς της δεν μιλάνε τα τελευταία τέσσερα χρόνια”

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη και αναφέρθηκε στο θέατρο που της λείπει, με τα όσα ασχολείται, αλλά και την κόρη της, Φαίδρα.

“Θέλω να είμαι χρήσιμη. Αυτό με κάνει και νιώθει σημαντική σαν άνθρωπος. Έχω δει πολλή σαπίλα και πολλή βρωμιά. Λέω ξανά στείλτε με στο θέατρο! Είχα πει ότι αφήνω το θέατρο πριν πέντε χρόνια, αλλά μου λείπει. Η τέχνη και ο έρωτας είναι δύο πράγματα που μπορούν να μας πάνε ψηλά.

Έρωτα δεν έχω!”, εξομολογήθηκε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν έχει προσωπική ζωή, καθώς θέλει να είναι πάνω από την κόρη της, Φαίδρα: “Δεν έχω καν προσωπική ζωή. Είμαι πάνω από τη Φαίδρα. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι σε μονογονεϊκή οικογένεια. Εγώ έβγαλα τη σημαία της ελευθερίας. Μπούρδες. Το παιδί έχει ανάγκη και τους δυο γονείς. Η Φαίδρα με τον μπαμπάς της δεν μιλάνε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Θα κάνω το παν να ξαναβρεθούνε και να ξαναμιλήσουν. Θα προσπαθήσω ξανά”.

Τέλος, αποκάλυψε πως φιλοξενεί στο σπίτι της ένα παιδάκι: “Είναι ένα παιδάκι που ο πατέρας του δε θα μπορεί να είναι μαζί του και μέχρι να πάει στο “Χαμόγελο του Παιδιού” τον έχω στο σπίτι. Θα ήθελα να μπορώ να το κρατήσω, το θέμα είναι θα έχω την οικονομική δυνατότητα να τα καταφέρω”;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Βάνα Μπάρμπα: “Η Φαίδρα με τον μπαμπάς της δεν μιλάνε τα τελευταία τέσσερα χρόνια”

Keywords
Τυχαία Θέματα