Εύη Καραγιάννη: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την απόπειρα αυτοκτονίας, τον καρκίνο και η αναφορά στη σχέση Ανανιάδη – Γαζή!

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Εύη Καραγιάννη στο Πρω1νό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για τους άντρες στη ζωή της, για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, αλλά για την έκτρωση που προχώρησε όταν ο σύντροφός της δεν ήθελε το παιδί. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στη δύσκολη περίοδο της ζωής της όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, ενώ μίλησε για τον γιο της Άνθιμο Ανανιάδη και τη σχέση του με τη μαμά του παιδιού του, Μαρία Νεφέλη Γαζή.

«Αυτό που μπορεί να με κάνει να κλάψω είναι η είδηση κάποιας ασθένειας και

ένας άντρας. Ο πρώτος μου εφηβικός έρωτας που κράτησε χρόνια και πήγαμε μαζί στην Ιταλία ήταν πάρα πολύ γλυκός. Ακόμη και τώρα όταν θέλω να ξεκουράσω την ψυχή μου σκέφτομαι αυτό το αγόρι. Όταν άρχισε να καταλαβαίνει ότι εγώ γυναίκα γινόμουν αυτός ο γλυκός έρωτας μετατρεπόταν σε ένα ακραίο πάθος, ζήλεια και φόβο. Σε μια έντονη πίεση έκανα απόπειρα αυτοκτονίας, είχε κόψει τις φλέβες μου και έχω ακόμη το σημάδι. Ήμουν μικρή όταν έκανα την απόπειρα αυτοκτονίας, όταν είχα τελειώσει το σχολείο», είπε χαρακτηριστικά η Εύη Καραγιάννη.

Και πρόσθεσε: «Η επόμενη σχέση μου ήταν με ένα πολιτικό μηχανικό, ο οποίος ήθελε να παντρευτούμε και να σταματήσω τη δουλειά. Ήθελε γάμο, αλλά όχι παιδί, εγώ έμεινα έγκυος αλλά εκείνος δεν το δέχτηκε. Αποφάσισα να πάω στο γιατρό με μια φίλη και να κάνω έκτρωση».

Για την περίοδο που πέρασε πρόβλημα υγείας ανέφερε: «Όταν είχα καρκίνο πήγαινα στο γιατρό με τα τακούνια μου γιατί δε θα άφηνα τα τακούνια μου ποτέ και με τίποτα».

Τέλος, για την σχέση του γιου της Άνθιμου Ανανιάδη με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή είπε: «Εγώ δεν μπορώ να επέμβω στη ζωή του Άνθιμου και να του πω ποια κοπέλα είναι καλή για εκείνον. Ο Άνθιμος είναι πολύ φιλότιμος, πολύ ευαίσθητος, δε μιλάει άσχημα ποτέ σε κανέναν. Όταν υπάρχει αλήθεια, όλα θα βρουν το δρόμο τους. Ο Άνθιμος δεν έχει κάνει κακό ποτέ σε κανένα, δε μιλάει καθόλου και δεν έχει χρησιμοποιήσει κανέναν και τίποτα ποτέ».

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη από τον ΑΝΤ1

Keywords
Τυχαία Θέματα