Dakota Johnson και Julia Roberts φοράνε τις 2 top έντονες αποχρώσεις του φθινοπώρου

Η Dakota Johnson και η Julia Roberts είναι δύο γυναίκες με πολύ στιλ και άποψη και σε κάθε τους εμφάνιση προκαλούν τα βλέμματα πάνω τους. Η Julia Roberts έχει ένα πολύ λαμπερό χαμόγελο και ό,τι και να φορέσει φαίνεται ταιριαστό πάνω της, ενώ η Dakota έχει υπέροχα μάτια

που ξέρει να τα αναδεικνύει με σωστό μακιγιάζ αλλά και επιλέγοντας ωραία χρώματα στα ρούχα της.

Η Julia Roberts κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αλλά προτιμάει ένα πιο απλό (σχεδόν αδιάφορο) στιλ στην καθημερινότητά της. Από τη μεριά της η Dakota Johnson επιλέγει πάντα υπέροχα ρούχα και ξέρει να εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση.

Στην πρεμιέρα της ταινίας Homecoming η Julia Roberts επέλεξε να φορέσει ένα φούξια συνολο που αποτελούνταν από φούξια πουκάμισο και παντελόνι στην ίδια ακριβώς απόχρωση. Το σύνολο ήταν του σχεδιαστή Brandon Maxwell και η όμορφη πολυβραβευμένη ηθοποιός ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τιρκουάζ σκουλαρίκια δημιουργώντας μια φανταστική αντίθεση που μας αρέσει πολύ.

Η Dakota Johnson έκανε επίσης μια δυναμική εμφάνιση φορώντας κόκκινο φόρεμα με στρας από την ανοιξιάτικη κολεξιόν του οίκου Celine. Η όμορφη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια των 50 αποχρώσεων του γκρι πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας Suspiria στο Los Angeles και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρα mules και ασημένια σκουλαρίκια. Η Dakota επέλεξε να μην φορέσει κάποιο κόσμημα στον λαιμό παρόλο που το φόρεμά της είχε μεγάλο ντεκολτέ (και καλά έκανε!). Το μακιγιάζ της ήταν πολύ απαλό και σε γήινους τόνους ενώ έδωσε και λίγη έμφαση στα χείλη της με ένα κραγιόν σε απαλό μπονρτό.

Το κόκκινο και το φούξια είναι δύο χρώματα που θα φορεθούν πολύ αυτή τη σεζόν ακόμα και τους φθινοπωρινούς/χειμερινούς μήνες. Αν δεν θέλεις να τα φορέσεις σε κάποιο φόρεμα, μπορείς να τολμήσεις να αγοράσεις ένα κόκκινο ή φούξια πουλοβεράκι, ένα πουκάμισο ή ένα πανωφόρι! Συνδύασέ τα με κραγιόν στην ίδια απόχρωση και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις τους πάντες γύρω σου!

Διαβάστε ακόμα: Μάθε σε λίγα λεπτά ποιες είναι οι TOP αποχρώσεις της μόδας για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018/2019 (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα