Οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη από τον ΑΝΤ1

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου, η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη, με την οποία γνωστοποίησε ότι μετά από 21 χρόνια ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής στην επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ, δεν δίστασε να δείξει τη δυσαρέσκεια του προς τις φήμες που κυκλοφόρησαν για την ευθύνη που είχε στη late night ζώνη

του σταθμού.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος στο παρελθόν είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Αντώνη Κανάκη, μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το γεγονός λέγοντας ότι όλο αυτό είναι στενάχωρο, ενώ ξεκαθάρισε ότι είχε λύσει τις οποιεσδήποτε διαφορές του με τον παρουσιαστή.

«Είναι στενάχωρο καθετί που συμβαίνει όταν λύεται μια συνεργασία τόσων χρόνων. Εμένα, πραγματικά, μου φάνηκε πάρα πολύ παράξενο. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Αντώνη και ότι πρόβλημα επαγγελματικό είχαμε το λύναμε ή γράφοντας ένα μήνυμα ή ένα e-mail, από τότε που δεν κάνουμε τόση παρέα όση κάναμε πριν. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του. Σίγουρα πολύ στενάχωρο όταν μία συνεργασία λύνεται μετά από 21 χρόνια. Δεν είχα ποτέ κανέναν διαξιφισμό, καμιά διαμάχη με τον Αντώνη. Πάντα ό,τι είχαμε να λύσουμε, το λύναμε μεταξύ μας», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη: «Αισθάνθηκα τον νεκρό πατέρα μου να με χαϊδεύει…»

Keywords
Τυχαία Θέματα