Η Rihanna ξαναχτυπά, αυτή τη φορά με το πιο συγκλονιστικό goth chic look!

H Rihanna εξελίσσεται σε εκπληκτική vloger και φυσικά τα video που ανεβάζει στο you tube έχουν εκατομμύρια viewers. Πριν από λίγες μέρες έδειξε στις θαυμάστριες της πώς μπορούν να απλώσουν highlighters και να δείχνουν εντυπωσιακές.

Τώρα όμως κάνει την απόλυτη έκπληξη αφού λίγες μέρες πριν γιορτάσει το Halloween μας εξηγεί πως μπορεί το goth look να είναι και chic ταυτόχρονα.

Ανέβασε λοιπόν ένα video

στο You Tube Channel του Fenty Beauty όπου απλώνει τη μαύρη απόχρωση (Uninvited) του Stunna Pip Paint. Σύμφωνα με τη Rihanna το look είναι απλό και casual.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι απλό να φοράμε ένα μαύρο κραγιόν αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η Rihanna ήταν πειστική και λέμε να το δοκιμάσουμε.

Η star μάλιστα εφάρμοσε δύο στρώσεις κραγιόν λέγοντας ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη με το πόσο πολύ μαύρο είναι το συγκεκριμένο μαύρο κραγιόν. Το συνδύασε με την απόχρωση Come and Get It από την παλέτα σκιών Moroccan Spice Eyeshadow Palette και στην συνέχεια χρησιμοποίησε το Fenty Beauty Flyliner δημιουργώντας ένα απαλό cat-eye και το Match Stix Shimmer Skinstick για έξτρα λάμψη στα ζυγωματικά. Οι διαφορετικές υφές έκαναν το look ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Μπορεί εμείς να μην γιορτάζουμε το Halloween αλλά τον τελευταίο καιρό έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά το μαύρο χρώμα στα χείλη. Έρχεται τώρα και η Rihanna με το video και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν.

Και αφού το goth μπορεί να γίνει και chic και παράλληλα το look έχει πάρει τέτοια διάσταση μέσα σε λίγες μόνο ώρες από τη στιγμή που ανέβηκε στο You Tube ψηφίζουμε ναι στο μαύρο κραγιόν. Και μάλιστα θα υιοθετήσουμε ολοκληρωμένο το look με το μαύρο eyeliner και τις λάμψεις στα ζυγωματικά και τα μάτια. Γιατί αν είναι να το κάνουμε θα το κάνουμε σωστά!

Διαβάστε ακόμη:

H Meghan Markle ακολουθεί τα χνάρια της Emma Stone

Τα καλύτερα λάδια προσώπου για απαλότητα και λάμψη

Keywords
Τυχαία Θέματα