Η απάντηση του Άρη Καβατζίκη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το bullying που βίωσε στο σχολείο! «Όντας παχουλό παιδάκι με γυαλιά, κάθε φορά που…»

Τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα και της εκπομπής Happy Day, για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου είναι το θέμα των ημερών. Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε πως μάλλον έκοψε το κάπνισμα, αφού έχει πάρει μερικά κιλά, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε ότι μοιάζει στην Κατερίνα Ζαρίφη.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, αφού λίγες ώρες μετά το περιστατικό απάντησε ο στενός φίλος και συνεργάτης της Σίσσυς, Παύλος Σταματόπουλος.

Στην συνέχεια απάντησε η ίδια η παρουσιάστρια, αλλά και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης.

Μάλιστα, ο Άρης Καβατζίκης μέσα από το Πρω1νό, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου σχολίασε: «Είναι θλιβερό αυτό που είδα. Δεν κατάλαβα, τι είναι αυτό; Τι σημαίνει; Τα κορίτσια που δεν έχουν τη σιλουέτα της Ζιζέλ, δεν πρέπει να βγαίνουν στην τηλεόραση; Τι ήταν αυτά τα σχόλια; Εγώ τα βρίσκω άκρως ρατσιστικά. (…) Ήταν χλευασμός… Εμένα ούτε η απάντηση της Σταματίνας “Σισσάκη είσαι μια χαρά” μου άρεσε».

Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε μέσα από το Happy Day, ότι μίλησε με τη Σίσσυ λέγοντας πως έλυσαν τις όποιες διαφορές τους. Ωστόσο, αναφέρθηκε στα σχόλια του Άρη Καβατζίκη λέγοντας πως είναι καλό οι άλλες εκπομπές να κοιτάζουν πως οι ίδιοι σχολίασαν παρόμοια γεγονότα.

Σήμερα (26/10) ο Δημήτρης Παπανώτας μέσα από την εκπομπή έδειξε την δυσαρέσκεια του για τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για το περιστατικό και τον εν λόγω απόσπασμα σχολίασε και η παρέα του Πρω1νού.

Έτσι ο Άρης Καβατζίκης άδραξε την ευκαιρία για να απαντήσει: «Εμείς ακούμε ότι κουνάμε το δάχτυλο σε κάποιες εκπομπές, αλλά τελικά δεν κουνάμε εμείς το δάχτυλο, είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος».

Και πρόσθεσε: «Θέλω απλά να πω ότι για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις, για τα πράγματα που ακούγονται στην τηλεόραση και αν θίγουμε κάποιο πολλές φορές μπορεί να γίνει και άθελα μας. Αναφερόμενος μόνο σε εμένα και όχι στους συνεργάτες και στην παρουσιάστρια της εκπομπής, ότι αν έχεις βιώσει κάποια στιγμή bullying στο σχολείο, όντας παχουλό παιδάκι με γυαλιά, κάθε φορά που ακούγεται κάτι στην τηλεόραση, κάνοντας προσπάθειες ακόμα και σήμερα να μην ξεφύγεις, γιατί κάποια στιγμή μπορείς να παχύνεις, είναι ωραία να μετράμε λίγο τα λόγια μας στην τηλεόραση. Αν έθιξα την Σταματίνα ή κάποιο συνεργάτη της, δεν το ήθελα και το λέω ειλικρινά. Αν όμως κάποιος από τους συνεργάτες έχει υποστεί bullying, ξέρει πόσο άσχημα μπορεί να είναι τα μηνύματα που μπορεί να περνάνε στην τηλεόραση μιλώντας για ανθρώπους που μπορεί να μοιάσουν σε κάποιους άλλους ή αν κάτι μας θυμίζουν αν έχουν βάλει ένα παραπάνω κιλό. Την εκτίμησή μου στη συγκεκριμένη, την έχω δείξει εδώ και πολλά χρόνια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακομη: Οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη από τον ΑΝΤ1

Keywords
Τυχαία Θέματα