Project Runway: Λαμπερή πρεμιέρα για την Ευαγγελία Αραβανή! – Δείτε την έναρξη

Ο τηλεοπτικός σταθμός Open είναι πλέον γεγονός! Πολλά από τα προγράμματα του νέου καναλιού έκαναν πρεμιέρα χθες (25/10) και ανάμεσα σε αυτά το Project Runway το οποίο προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στο εν λόγω project οι παίκτες επιδιώκουν να γίνουν επιτυχημένοι σχεδιαστές μόδας, όμως για να τα καταφέρουν θα περάσουν από πολλές δοκιμασίες. Στο

πρώτο επεισόδιο οι 16 παίκτες βρέθηκαν στο cocktail party που διοργάνωσε η παραγωγή και όπως φάνηκε μερικοί εξ’ αυτων γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Μάλιστα, το παρόν έδωσε η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία σύστησε στους παίκτες την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τους σχεδιαστές μόδας Δημήτρη Πέτρου και Απόστολο Μητρόπουλο, τη γνωστή φωτογράφο Ρούλα Ρέβη και τον ενδυματολόγος Μιχάλη Πάντο.

«Κάθε βδομάδα θα έχετε μια αποστολή, θα πρέπει να σχεδιάζετε, να δημιουργείτε και να παρουσιάζετε ένα ρούχο. Όμως ο χρόνος δεν θα είναι φίλος σας. Θα έχετε λίγα λεπτά στη διάθεσή σας για να σχεδιάσετε, λίγα λεπτά για να αγοράσετε τα υλικά σας και μόνο λίγες ώρες για να δημιουργήσετε και λίγα χρήματα να διαθέσετε», είπε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Αραβανή.

Και πρόσθεσε: «Από όλα αυτά τα λίγα, εμείς περιμένουμε πολλά. Κάθε βδομάδα ένας από εσάς θα αποχωρεί, αυτός που θα έχει συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές ενώ αυτός με τη μεγαλύτερη θα κερδίζει ασυλία. Θα έχετε 16 αποστολές, όμως αν το καλοσκεφτείτε μία είναι η αποστολή σας, να φτάσετε στον τελικό», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε τα παρακάτω αποσπάσματα:

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η αλλαγή που πρέπει να κάνει η Meghan Markle στη διατροφή της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της!

Keywords
Τυχαία Θέματα