Η ενόχληση του Δημήτρη Παπανώτα: «Η Ελένη Μενεγάκη κολλάει πουθενά;»

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα που αφορά στα σχόλια που αφορούν στα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου, που έγιναν από τον Δημήτρη Παπανώτα και την εκπομπή Happy Day. Στην εξίσωση του θέματος μπαίνουν καθημερινά όλο και περισσότερα άτομα της εγχώριας showbiz, που σχολιάζουν το γεγονός.

Χθες, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου η Ελένη Μενεγάκη

μέσα από την εκπομπή της, εξέφρασε τον θαυμασμό της προς τον Θοδωρή Μαραντίνη και το κείμενο στήριξης που δημοσίευσε στο Instagram, για τη γυναίκα του. Εντούτοις, στο εν λόγω κείμενο ο frontman των «Ονιράμα», έκανε λόγο για «άντρες» και «δημοσιογράφους», αφήνοντας υπονοούμενα.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε στον Θοδωρή Μαραντίνη μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Τι Λέει», εντούτοις ενοχλήθηκε πολύ από την στάση της φίλης του, Ελένης Μενεγάκη.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου δεν δίστασε να δείξει την δυσαρέσκεια του μέσα από το Happy Day λέγοντας:

«Είμαι λίγο στεναχωρημένος με όλα αυτά και ειδικά με κάποιους φίλους μου είμαι πολύ στεναχωρημένος. Η Ελένη Μενεγάκη κολλάει πουθενά; Αισθάνθηκε πάρα πολύ περήφανη με τη δημοσίευση που έκανε ο κ. Μαραντίνης, όπου μας χαρακτηρίζει «άντρες», «δημοσιογράφους» και «ανθρώπους». Ποιος; Η Ελένη που 25 χρόνια είμαστε φίλοι. Να είμαστε λίγο προσεκτικοί σε αυτή τη δουλειά θα ήθελα. Νομίζω ότι κατά λάθος αλλά θα έπρεπε να πει για ποιο πράγμα αισθάνθηκε υπερήφανη. Έχω παράπονο και η αρνητική ενέργεια με επηρεάζει. Οι απροσεξίες αυτού του μεγέθους εμένα με ενοχλούν».

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Project Runway: Λαμπερή πρεμιέρα για την Ευαγγελία Αραβανή! – Δείτε την έναρξη

Keywords
Τυχαία Θέματα