Ένταση στο Πρω1νό για την παίκτρια που έπαθε κρίση πανικού στο GNTM! «Και τι με ενδιαφέρει; Σε τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι…»

Αδιαμφισβήτητα το Greece’s Next Top Model είναι μια εκπομπή που προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αλλά και των ψυχαγωγικών εκπομπών. Μετά από κάθε επεισόδιο, οι εξελίξεις στην εκπομπή γίνονται talk of the town και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους με τις πρακτικές της παραγωγής, αλλά και με τις αντιδράσεις της κριτικής επιτροπής.

Μετά το bootcamp οι διαγωνιζόμενες μπήκαν στο σπίτι του διαγωνισμού

και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να αναδειχθούν το επόμενο top model της Ελλάδας. Χθες (16/10) τα κορίτσια κλήθηκαν να φωτογραφηθούν κάτω από το νερό και δεν έλειψαν οι άτυχες στιγμές, αφού μια διαγωνιζόμενη δεν κατάφερε να φέρει εις πέρα την αποστολή της λόγω ανωτέρας βίας. Συγκεκριμένα, η Σοφία Ζαχαριάδου έπαθε κρίση πανικού και Βίκυ Καγιά προσπάθησε να την εμψυχώσει.

«Όταν πάτησα το πόδι μου μέσα στην πισίνα, νόμιζα ότι θα φύγω από εγκεφαλικό. Δεν μπορούσα να προχωρήσω προς τα κάτω. Είχε θολώσει τόσο πολύ το μυαλό μου και φοβόμουν τόσο πολύ να μπω μέσα στο νερό που ζήτησα από τον διασώστη να έρθει αν μπορεί και να με πάει προς τα μέσα» είπε η Σοφία Ζαχαριάδου.

Και πρόσθεσε: «Μου είχε κοπεί η ανάσα. Η καρδιά μου ξεκίνησε να χτυπά πάρα πολύ γρήγορα. Τα χέρια μου είχαν μουδιάσει. Είχε στεγνώσει το λαρύγγι μου. Πραγματικά νόμιζα ότι θα πεθάνω».

Το εν λόγω περιστατικό σχολίασε και η παρέα του Πρω1νού και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, αφού ο Άρης Καβατζίκης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν αντίθετη άποψη.

«Τα έχω πάρει. Να σου πω κάτι; Καθόμαστε και σχολιάζουμε μια γούρνα με plexiglass και το κρεοπωλείο που συμβαίνει σε όλα αυτά τα show που έχουν βγει με τα μαγιουδάκια τους στο πανελλήνιο το περνάμε στο ντούκου. Τις βάλανε σε ένα plexiglass για να κάνουν μια βουτιά και η άλλη έχει πάθει κρίση πανικού! Και τι με ενδιαφέρει; Σε τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι… Να μην πάει στην τηλεόραση να κάνει όλα αυτά αν δεν μπορεί», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης και τότε τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέγοντας: «Το γεγονός ότι είναι στην τηλεόραση συμπεριλαμβάνει ότι μπορούν να μην ακουστούν αν έχουν κάποιες φοβίες; »

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη του Μύρωνα Στρατή για το Master Chef Junior και η αναφορά στον γάμο, με την αγαπημένη του Κατερίνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα