Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τη Μπάγια Αντωνοπούλου και τις συζητήσεις με άλλο κανάλι!

Το τελευταίο διάστημα απασχολεί έντονα η απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα».

«…Λείπει η Μπάγια μας. Η Μπάγια έκανε μια καταπληκτική δουλειά, εγώ την καταχάρηκα το καλοκαίρι μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο. Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια, στην Μπάγια δεν έδωσαν άδεια. Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος που μπορεί να μην ευθύνεσαι εσύ, αλλά να ευθύνονται οι άλλοι. Αυτά δεν θα τα συζητήσουμε», δήλωσε αινιγματικά ο αγαπημένος

παρουσιαστής και έσπευσε να συμπληρώσει:

«…Είναι μια οικογενειακή υπόθεση κι εμείς τα οικογενειακά μας δεν τα βγάζουμε, ούτε θα γίνουμε βορά σε ανταγωνιστικές εκπομπές ή σε site. Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας. Έχει τα γενέθλιά της. Δεν θα πούμε τα πόσα χρόνια κλείνει αλλά το σίγουρο είναι ότι την έχασες, γιατί έχει βρει ένα καλό παιδί…», είπε πριν από αρκετές μέρες ο καταξιωμένος δημοσιογράφος.

Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε σε μήνυμα που έλαβε από κοντινό άνθρωπο της Μπάγιας Αντωνοπούλου, το οποίο ανέφερε ότι η δημοσιογράφος δεν πρόκειται να επιστρέψει στην εκπομπή.

Επιπλέον, ο Κώστας Τσουρός υποστήριξε ότι το θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Παπαδάκη – Αντωνοπούλου ξεκίνησε όταν ο πρώτος επέπληξε την δεύτερη, επειδή κατά τη διάρκεια της εκπομπής ασχολείτο με το κινητό της τηλέφωνο. Οι φήμες αναφέρουν πως η δημοσιογράφος εκνευρίστηκε με το σχόλιο του παρουσιαστή και από τότε δεν εμφανίστηκε ξανά στην εκπομπή.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορούν φήμες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι η νεαρή δημοσιογράφος δέχθηκε πρόταση από το νέο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, Open TV.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την στήλη του Πρω1νού, «Μέχρι να έρθει η Φαίη» αποκάλυψε ότι οι εν λόγω πληροφορίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: GNTM: Απίστευτα σχόλια στο Happy Day για το ριάλιτι μόδας «Τραγικό! Έγινε του ξεκατινιάσματος…»

Keywords
Τυχαία Θέματα