H Meghan Markle μας δείχνει πώς να ντυθούμε στο γραφείο!

Η Μeghan Markle είναι έγκυος και σε 6 μήνες περίπου θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι. Όπως ανακοινώθηκε η ίδια διανύει τη 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αυστραλία μαζί με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Harry.

Η Δούκισσα του Sussex κάνει καθημερινά εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Αυστραλίας και μας εντυπωσιάζει πάντα με τις στιλιστικές της επιλογές. Άλλωστε κάθε εμφάνισή της γίνεται viral μέσα σε λίγα λεπτά και τα ρούχα που φοράει ξεπουλάνε σε δευτερόλεπτα. Η επηρροή

που έχει στον κόσμο αλλά και στον χώρο της μόδας είναι μεγάλη και ήδη έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που περιμένει πως και πως να δει τι θα φορέσει σε κάθε της εμφάνιση.

To office look της Meghan αποτελεί φανταστική επιλογή για το γραφείο και είναι ένα look που θα σε βολέψει πολύ. Τα oversized blazers είναι μεγάλη τάση αυτή τη σεζόν και πολλές stars αλλά και fashionistas τα επιλέγουν στις εμφανίσεις τους. Το λευκό πουκάμισο είναι επίσης ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Θα σε βολέψει πολύ, θα το φορέσεις πολύ και είναι ένα ρούχο που κυριολεκτικά μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Τέλος, για να έχεις ένα ολοκληρωμένο office look θα πρέπει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα μαύρο παντελόνι αλλά και ένα ωραίο ζευγάρι μπότες που θα ευχαριστηθείς να φοράς όλο τον χειμώνα.

Διαβάστε ακόμα: Βρες το signature look σου μέσα σε 3 βήματα (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα